Hvordan Man Laver Smukke Papir Snefnug

Hvordan Man Laver Smukke Papir Snefnug
Hvordan Man Laver Smukke Papir Snefnug

Video: Hvordan Man Laver Smukke Papir Snefnug

Video: Hvordan Man Laver Smukke Papir Snefnug
Video: How to make easy paper snowflakes - Paper Snowflake #08 2024, April
Anonim

Kunsten at udskære mønstre på papir opstod i midten af det 19. århundrede, da papir blev tilgængeligt som råmateriale. Husholdningsartikler blev dekoreret med gennembrudte papirark, vinduer blev klistret i stedet for gardiner. Over tid blev papir erstattet af tekstiler, men traditionen med at dekorere rummet med papirsnefnug til nytår forblev.

Hvordan man laver smukke papir snefnug
Hvordan man laver smukke papir snefnug

Lette sarte papirsnefnug skaber en festlig atmosfære og er sammen med et juletræ et symbol på det nye år. Hængende kompositioner er lavet af dem, de bruges til at dekorere en skovskønhed, vinduer, et barns kostume.

Der er selvfølgelig ikke noget vanskeligt ved at lave snefnug selv. Til deres fremstilling er både tyndt og tykt papir, servietter og folie velegnede. Du skal tage et rektangulært eller firkantet ark, folde det flere gange og skære mønsteret ud.

Snefnug kan være runde, fire-, seks-, ottekantede. Det afhænger af, hvordan du folder arket. Den nemmeste måde: fold firkanten diagonalt, bøj den resulterende trekant to gange i halvdelen. Fra et sådant tomt får du en snefnug med fire ansigter. For at få en ottepunkts snefnug skal du bøje emnet igen og skære halen af, det er ikke nødvendigt.

Billede
Billede

For en sekspunktet snefnug, fold det rektangulære ark i halvdelen. Fra midten af foldelinjen til hjørnerne af basen, træk mentalt linjer og bøj hjørnerne langs dem. Endnu en gang fold arbejdsemnet i halve og trim overskuddet af.

Billede
Billede

Du kan bruge skabeloner til at skabe interessante snefnug med mærkelige mønstre. Især hvis du gør det for første gang. Fastgør stencilen til emnet, spor rundt om konturen og skær den.

Billede
Billede

Du kan lave smukke papirsnefnug uden en skabelon. Skær stråler, cirkler, nelliker og andre krøller på den ene og den anden side af emnet i forskellige størrelser. Alt, hvad fantasien fortæller. Princippet er, at jo mindre papir der er tilbage, jo mere delikat vil snefnug blive. Der er ingen standarder, og det skønne er, at hver snefnug er unik og uforlignelig.

Anbefalede: