Sådan Kommer Du Til Sæsonåbningen På Ibiza

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Sæsonåbningen På Ibiza
Sådan Kommer Du Til Sæsonåbningen På Ibiza

Video: Sådan Kommer Du Til Sæsonåbningen På Ibiza

Video: Sådan Kommer Du Til Sæsonåbningen På Ibiza
Video: Benny Jamz, Gilli, Kesi - Ibiza ft. B.O.C 2024, April
Anonim

Åbningsfester - specielle fester dedikeret til åbningen af sæsonen på Ibiza. De starter normalt i midten af maj og slutter i juli. Øens klubber præsenterer de besøgende for nyheder inden for lyd og indretning, og de bosatte DJ'er tiltrækker ikke mindre opmærksomhed.

Sådan kommer du til sæsonåbningen på Ibiza
Sådan kommer du til sæsonåbningen på Ibiza

Nødvendig

  • - adgang til Internettet
  • - telefon;
  • - Visum.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil besøge åbningsfester, skal du bestille din flyrejse og lejligheder i god tid, fordi denne periode tiltrækker mange turister. Du kan komme til øen med direkte charter Moskva-Ibiza-Moskva og i højsæsonens højdepunkt.

Trin 2

Alternativt kan du flyve til Barcelona eller Mallorca - fire timer på vejen og derefter tage en indenrigsflyvning til øen - en anden halv time på vejen. Det kan tage en til fire timer at vente på en indenrigsflyvning (afhængigt af pladsens tilgængelighed for den flyvning). Fra Barcelona kan du komme dertil med færge - det tager ni og en halv times rejse (23.00 - 08.30). En højhastighedsfærge fra Mallorca kan nås på to og en halv. Den langsommere færge fra Mallorca kan nås på fem og en halv time. Færger til Ibiza kører også fra Denia og Valencia. Den korteste afstand til Ibiza er fra Denia.

Trin 3

Brug tjenesterne fra forskellige rejsebureauer, der tilbyder ture til Ibiza. Besøg for eksempel ibiza-tour.ru for at drage fordel af sådanne tilbud. På denne ressource er programmerne for flyvninger til Ibiza præsenteret i detaljer inklusive omkostningerne ved flybilletter. Hvis du er interesseret i et af tilbudene fra denne rejsearrangør, skal du kontakte firmaets ledere via telefonnumrene på hjemmesiden eller via e-mail og angive de oplysninger, du er interesseret i.

Trin 4

Besøg webstedet ibiza.ru. Her kan du gøre dig bekendt med betingelserne for at bestille direkte charterfly til Ibiza og funktionerne i forskellige ture. Webstedet indeholder også oplysninger om hoteller på øen og hjælper med at få visum. Proceduren for at få et visum og en liste over nødvendige dokumenter til dette er også præsenteret på denne ressource. Kontakt rejsearrangøren på telefonnummeret på webstedet eller ved at sende en e-mail til den angivne e-mail-adresse.

Anbefalede: