Top 10 Dårlige Gaveideer

Top 10 Dårlige Gaveideer
Top 10 Dårlige Gaveideer

Video: Top 10 Dårlige Gaveideer

Video: Top 10 Dårlige Gaveideer
Video: TOP 10 Værste Forældre 2024, April
Anonim

Det er almindeligt at give gaver på ferien. Det er godt, hvis de viser sig at være nødvendige og passende. Men som praksis viser, er dette ikke altid tilfældet. For ikke at finde dig selv i en akavet position, skal du prøve at undgå at give nogle gaver.

Top 10 dårlige gaveideer
Top 10 dårlige gaveideer

1. Sød kage

Nogle mennesker er meget glad for slik, andre er rolige over det, og der er en kategori af mennesker, der ikke kan udholde sådanne delikatesser. Hvis en gave købes til den første kategori, kan den stadig give glæde. Men det er bedre ikke at præsentere en sådan gave for resten, da den måske ikke bare spises, men endda kastes i skraldespanden.

2. Vægt

Der er brug for skalaer for at måle din vægt. En sådan gave kan fortolkes som et antydning af ejerens overvægt. Få mennesker kan lide at betragte sig fede, så det er bedre at afstå fra en sådan præsentation.

3. Dyr, planter

Dyr og planter betragtes ikke som heldige gaver. De første har brug for pleje, pleje og opmærksomhed, som ikke alle ejere kan yde. Nogle mennesker hader dyr. Planter anbefales heller ikke at give, da de skal vandes, lukkes, befrugtes osv. De kan kun behage en botaniker.

4. Fotoalbum og fotorammer

Disse er meget almindelige gaver. De vil næppe være i stand til at behage en person, men det er meget muligt at blive kendt som en person uden fantasi.

5. Diske med spil

Sådanne gaver vil være nyttige, hvis de gives til en teenager. Det er bedre ikke at give dem til voksne. Spillet "suger" enten en person, eller så samler disken simpelthen støv på en hylde som en unødvendig vare.

6. Postkort og andre små ting

Det er ikke nødvendigt at give postkortet som en separat gave. Dette gælder også andre små gaver. De vil slet ikke medføre festlig stemning. Personen kan få en dårlig mening eller tro, at han er ekstremt fattig.

7. Vaser og andre souvenirs

Vaser, figurer og lignende souvenirs er ikke altid i stand til at skabe glæde. De ser smukke ud på disken, og i huset rodet de indvendigt og er en unødvendig støvkilde. Efter at have stået lidt på et iøjnefaldende sted, kan de gå i skraldespanden.

8. Tøj

Du kan kun give tøj til en meget nær person, i andre tilfælde er det bedre at undgå det. Ellers er der en risiko for at købe varer i forkert størrelse. Derudover kan du ikke lide tøjmodellen, selvom alt er i orden med størrelsen.

9. Bøger, tryk

Før du køber en bog til nogen som en gave, skal du alvorligt overveje, om det er værd at gøre. I tilfælde af en ukendt person kan du simpelthen ikke gætte hans præferencer, og en god ven har muligvis ikke brug for det. Dette gælder kun papirudgaver, men tværtimod er e-bøger velkomne.

10. Parfume, kosmetik

Det skal bemærkes, at kosmetik er mere en personlig ting (som undertøj), så næppe nogen vil kunne lide en sådan gave. Derudover er det ret vanskeligt at gætte, om en person kan lide den valgte eau de toilette-lugt, især hvis den blev købt på et salg.

Anbefalede: