Hvor Kan Du Svømme I Forstæderne

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Du Svømme I Forstæderne
Hvor Kan Du Svømme I Forstæderne

Video: Hvor Kan Du Svømme I Forstæderne

Video: Hvor Kan Du Svømme I Forstæderne
Video: Conan Lurbakke kan ikke huske noget | Casper og Mandrilaftalen | DR Satire 2024, Kan
Anonim

Hvert år overvåger myndighederne i Moskva-regionen strandeens sundhedsmæssige tilstand samt deres egnethed til svømning og masserekreation. I 2014 blev denne liste offentliggjort den 1. juni. Det inkluderer 77 officielt godkendte strande, hvilket er 2 feriedestinationer mere end et år tidligere. De modtog den passende certificering.

Hvor kan du svømme i forstæderne
Hvor kan du svømme i forstæderne

Strande i det nordlige Moskva

Hver af de 77 strande er ikke kun rene og fri for infektioner, men er også udstyret med alle sikkerhedsregler, redningsposter, lægehjælp og har også udstyrede parkeringspladser, forretninger med læskedrikke og affaldsindsamlingssteder.

Et stort antal certificerede strande er placeret i Mytishchi-regionen - landsbyen Troitskoye, Khlebnikovo rekreative område, Malibu-komplekset i Sorokino, Klyazma Pension, stranden nær Gibki landsbyen, Pirogovskaya Recreation Center LLC, Berezki Sanatorium LLC, nær landsbyen Troitskoye, den højre bred i Park Tolstoy LLC, to zoner nær Podrezkovo, i Pestovo, rekreationsområdet Novoaleksandrovo og nær landsbyen Boltino.

Du kan svømme på to strande i Solnechnogorsk, tre i Istra-distriktet, en i Naro-Fominsk, to i Zvenigorod, tre i Kolomna, en i Yegoryevsk-distriktet, en i Lukhovtsy og Shatursky-distriktet samt tre strande i Elektrostal og i et hvilested "Ny dæmning" i landsbyen Pavshino.

Du kan svømme komfortabelt og sikkert i Dmitrovsky og Sergiev Posad-distrikterne - på i alt syv strande i Novosinkovo, Slavino, Bereznyaki, Ferma og Semkhoz. Der er også et stort antal strande i Solnechnogorsk-distriktet - Senezh, Green Cliff, Trusovo, Lopotovo, Forest Lake, fra LLC Exclusive-Business, Nezabudka, Priboy, Zapad, Dream, Novoye Vremya, Sokolovo og Parus.

Andre certificerede feriedestinationer

I Kashirsky-distriktet i Moskva-regionen er dette stranden ved siden af Kashirskiye Rodnichki-sanatoriet, og i Stupinsky er rekreative områder i Sokolova Pustyn-sanatoriet (beliggende i landsbyen med samme navn), Oka-basen og en strand kaldet Stupinsky pit. Den kommunale strand i Ozyory, den nordlige bred af reservoiret i Balashikha og et sted for organiseret rekreation på venstre bred af Oka nær pontonbroen er også velegnet til svømning.

I Ruzsky-distriktet modtog Khutorok-3-stranden (Novovolkovo) og stranden, der tilhører Rus-sanatoriet (Polashkino-bosættelsen) certificering. Volokolamsk-distriktet har også lignende punkter - MIEM i en landsby kaldet Shulgino. I Mozhaisky-distriktet er dette et hvilested i landsbyen Ilyinskoye ved siden af Porechye-sanatoriet og Obushkovo-stranden. Du kan også slappe af godt og sikkert i Chernogolovka - nær reservoirerne Yuzhny og Severny.

Der er også fem tilladte strande i Podolsk. Den ene er tilgængelig i Serpukhov på STK "Start" og to i det nærliggende område. I Dubna er byens strande nær Ivankovskoye-reservoiret velegnet til svømning, og i Dmitrov er der også to kommunale rekreative områder.

Anbefalede: