Sådan Fejrer Du Fødselsdag I Vladivostok

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fejrer Du Fødselsdag I Vladivostok
Sådan Fejrer Du Fødselsdag I Vladivostok

Video: Sådan Fejrer Du Fødselsdag I Vladivostok

Video: Sådan Fejrer Du Fødselsdag I Vladivostok
Video: Fejrer Dronningens Fødselsdag 2024, Marts
Anonim

Hvis du bor i Vladivostok eller planlægger en tur til hovedstaden i Primorye bare til din fødselsdag, har du mange muligheder for at fejre ferien muntert og i stor skala.

Sådan fejrer du fødselsdag i Vladivostok
Sådan fejrer du fødselsdag i Vladivostok

Instruktioner

Trin 1

Book et bord eller endda en festlokale i en af Vladivostoks restauranter. Du kan gøre dig bekendt med listen over virksomheder på siden https://rest.vl.ru. Læs anmeldelser og kommentarer, se de menuer, der tilbydes på restauranter (næsten alle har deres egen officielle side på Internettet). Restauranten Eagle's Nest, der ligger på øverste etage i den højeste bygning i byen, har især mange positive anmeldelser. Udsigten, der åbner op for dig fra Vladivostoks højeste punkt, vil forbløffe din fantasi i lang tid.

Trin 2

Du kan arrangere en børns fødselsdagsfest i Clover House, Caramel, Camomile eller Igropark, hvor der er en menu specielt til børn. Børn vil blive underholdt af kunstnere og klovne, der samarbejder med disse virksomheder (omend mod et gebyr).

Trin 3

Hvis du er vild med spil og gåder, skal du gå til siden https://questoria.ru/index/kak_otmetit_den_rozhdenija_vo_vladivostoke/0-117 og bestille en spændende søgen efter dig selv og dine venner. Alle deltagere i arrangementet vil blive tilbudt roller i overensstemmelse med scenariet. Og scenarierne er meget forskellige: fra søgningen efter "morderen" og piratens skat til "togrøveriet". En sådan begivenhed kan afholdes i naturen, i klubber og endda derhjemme, da arrangørerne ikke holder deres fantasier.

Trin 4

Hvis du ikke kan forestille dig dit liv uden havet (hvilket ikke er overraskende, da det at bo i en sådan by er det umuligt ikke at blive forelsket i havet), organisere en sejltur i en passende sæson og tilbringe din fødselsdag ombord på skib. Et festligt dækket bord i salen, et underholdningsprogram, natfyrværkeri over bugten - alt dette er garanteret for dig.

Trin 5

Tilbring din fødselsdag på et af rekreative centre ikke langt fra byen eller på Russky Island (inden for Vladivostok). Banket, underholdning for enhver smag og ethvert budget, en fest ved kysten - alt dette vil gøre din eneste ferie virkelig uforglemmelig.

Anbefalede: