5 Nytårs Konkurrencer For Børn

Indholdsfortegnelse:

5 Nytårs Konkurrencer For Børn
5 Nytårs Konkurrencer For Børn

Video: 5 Nytårs Konkurrencer For Børn

Video: 5 Nytårs Konkurrencer For Børn
Video: 13 IRRITERENDE KONFIRMATIONS TYPER 2024, Kan
Anonim

Der er meget lidt tid tilbage før nytår, og tiden er inde til sindssyg, men samtidig behagelig forberedelse til denne magiske ferie. Hvis du vil afholde en original børneferie, så vil jeg tilbyde 5 interessante børne konkurrencer til nytår, som bestemt ikke vil lade dine børn kede sig!

5 nytårs konkurrencer for børn
5 nytårs konkurrencer for børn

Instruktioner

Trin 1

"Udsmykning af juletræet".

For at afholde denne konkurrence har vi brug for to små juletræer og en masse plastik juletræspynt. Fyrene er opdelt i to lige store hold og står i en række. Derefter begynder hvert barn på lederens kommando at løbe til juletræet og sætte et legetøj på det. Hvis træ viser sig at være smukt hurtigere, vandt det hold.

Trin 2

"Stifinder".

Kom med noget nytårsord på forhånd, og skriv hvert bogstav i dette ord på et separat stykke papir, og gem dem derefter i hele huset. Børn bliver nødt til at kigge efter foldere med bogstaver og i slutningen gøre et ord ud af dem. Der er også en anden mulighed for at afholde denne konkurrence. Du kan skjule overalt i huset ikke bogstaver, men forskellige genstande af samme type: udstoppet legetøj, enfarvede blyanter, ensfarvede bånd osv. Den, der f.eks. Finder alle de røde blyanter, er vinderen.

Trin 3

"Flyver på en kosteskaft".

Alt, hvad vi har brug for til denne konkurrence, er to koster. Opgaven er, at børnene opdeles i to hold, og derefter, når de kører på kosten, flyver, hvor lederen har angivet (for eksempel til døren eller stolen). Hvis hold vil fuldføre opgaven hurtigere vundet.

Trin 4

"Kom til juletræet."

Du er nødt til at lægge en slags gave under træet. To deltagere står på begge sider på den nødvendige insistering fra juletræet og på kommandoen af præsentanten prøver på det ene ben at komme til gaven. Det hurtigste barn modtager prisen.

Trin 5

"Godt gået, mælk, hammer"

Børn står i en cirkel, og lederen bliver i centrum af denne cirkel. Han skulle kalde ordene "godt klaret", "mælk", "hammer" ude af rækkefølge. Og for at gøre dette skal du hurtigt trække de første stavelser ud for at forvirre deltagerne. Hvert ord angiver en handling, som børn skal udføre: "godt klaret" - 1 gangs spring på stedet; "mælk" - skal sige "miau"; "hammer" - klapp i hænderne. Hvis barnet ikke har udført handlingen, forbliver han på sin plads, men hvis han gjorde alt korrekt, tager han et skridt fremad mod lederen. Uanset hvilket barn der kommer hurtigst til lederen, vandt han.

Anbefalede: