Sådan Laver Du Et Juletræ Af Slik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Et Juletræ Af Slik
Sådan Laver Du Et Juletræ Af Slik

Video: Sådan Laver Du Et Juletræ Af Slik

Video: Sådan Laver Du Et Juletræ Af Slik
Video: Sådan laver du æblecrumble - verdens letteste kage 2024, April
Anonim

Før nytår vises juletræer i hvert hus - kunstige og ægte, store, bløde og små. Du kan lave et lille juletræ med dine egne hænder, for eksempel fra slik.

Sådan laver du et juletræ af slik
Sådan laver du et juletræ af slik

Er det nødvendigt

  • - rektangulære slik i en indpakning
  • - en plastflaske eller enhver anden (for eksempel fra under shampoo, yoghurt) eller tykt papir
  • - dobbeltsidet tape.

Instruktioner

Trin 1

Basen på juletræet er en plastflaske, størrelsen afhænger af, hvilken slags juletræ du til sidst vil have. Men da juletræet sandsynligvis vil stå på bordet, er det bedre at tage et lille. For stabilitet er det bedre at fylde beholderen med vand, glem ikke at fjerne etiketter og andre unødvendige elementer fra flasken. Du kan bruge pap til bunden, til dette, rul det op med en kegle og lim kanterne.

Trin 2

Skær derefter små stykker tape af og lim dem på flasken i korte afstande fra hinanden. Fjern derefter beskyttelsesfilmen fra båndets yderside, og sæt slikhalerne fast en efter en. Prøv at forme slikene tættere, så juletræet bliver mere storslået og smukt. Det er mere bekvemt at starte limning fra det nederste niveau af det fremtidige juletræ.

Trin 3

Det vil være meget smukt, hvis slik i grønne slikpapirer dominerer, og imellem dem er indpakningen lyse rød eller gylden. I dette tilfælde ser det ud til, at juletræet også er dekoreret. Et sådant usædvanligt juletræ kan ikke gå ubemærket hen for din husstand, det vil dekorere dit bord både hjemme og på kontoret. Glem ikke at opbevare en slik slik i nærheden, da træet skal "genopfyldes".

Anbefalede: