Sådan Organiserer Du Et Børnefest

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiserer Du Et Børnefest
Sådan Organiserer Du Et Børnefest

Video: Sådan Organiserer Du Et Børnefest

Video: Sådan Organiserer Du Et Børnefest
Video: Lægning af fliser i den store butik - 1500 m2. Ti tricks fra erfarne fliser! 2024, April
Anonim

Organisering af et børnefest er en besværlig, men interessant opgave. For at begivenheden skal være lys, sjov og farverig, er det nødvendigt at tage højde for mange vigtige punkter: fra at invitere til at skrive et manuskript.

Sådan organiserer du et børnefest
Sådan organiserer du et børnefest

Instruktioner

Trin 1

Har en klar forberedelsesplan. Angiv alle de ting, der skal gøres, de frister, der skal overholdes. Du kan tildele personer, der er ansvarlige for hvert punkt i planen.

Trin 2

For at organisere en børnefest interessant og padle, skal du beslutte dig for temaet og hovedideen. Skattejagt ved Askepotskugle, karneval eller maskerade, sjov starter - der er mange muligheder. Overvej barnets interesser, hobbyer og hobbyer.

Trin 3

Tænk over en plan for ferien under hensyntagen til børnenes aldersegenskaber, den nødvendige dynamik i ferien. I starten af begivenheden skal du spille isbrydende spil, der hjælper børnene med at slappe af. Her er et eksempel på et sådant spil: alle deltagere sidder i en cirkel, en af dem er sat på en hat. Til musikken satte de deres hatte oven på hinanden med uret. Så snart musikken stopper, skal den, der bærer hatten, udføre en eller anden opgave (løbe rundt om stolene, danse, skildre et dyr osv.).

Trin 4

Spil opmærksomhedsspil før vigtige punkter. Programmet kan omfatte et dukketeater, se tegneserier, flytte, bræt, stille spil, konkurrencer, konkurrencer og kreative aktiviteter.

Trin 5

Lav ferieinvitationer, når du har besluttet dig for temaet. Hvis du planlægger en havfest - invitationer kan foretages i form af et skib eller en redningsbøje, kan du tilføje en bestemt farvekombination (hvid og blå).

Trin 6

Tænk over menuen. Børn kommer ikke altid for at spise, så sandwich, canapes, frugt, desserter, slik er gode. Pynt opvasken pænt, så børnene har en appetit. For eksempel på en skål lavet af plastik radiser, læg hjulene ud fra smeltet ost - bilens krop med oliven, stykker grøntsager, læg forlygterne og vinduerne ud.

Trin 7

Planlæg tidspunktet for festen, så du afslutter det på et tidspunkt, hvor børnene allerede er trætte, men de stadig vil lege. Dette giver behagelige indtryk, og børnene vil gerne gentage ferien.

Trin 8

Tal med forældrene til de inviterede for at få børnene hjem. Bed dine forældre om at komme til et tydeligt bestemt tidspunkt og sørg for at tage deres kontaktnumre fra dem.

Trin 9

Tænk over små præmier til børn for at deltage i konkurrencer og spil. Prøv at belønne alle, så ingen forlader fornærmet.

Trin 10

I slutningen af festen skal du interessere dig for børnenes oplevelser. Dette giver dig en chance næste gang til at organisere en børnefest endnu bedre og mere interessant!

Anbefalede: