Hvor Bedre At Slappe Af På Den Ukrainske Kyst I Azovhavet

Indholdsfortegnelse:

Hvor Bedre At Slappe Af På Den Ukrainske Kyst I Azovhavet
Hvor Bedre At Slappe Af På Den Ukrainske Kyst I Azovhavet

Video: Hvor Bedre At Slappe Af På Den Ukrainske Kyst I Azovhavet

Video: Hvor Bedre At Slappe Af På Den Ukrainske Kyst I Azovhavet
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Den ukrainske kyst i Azovhavet betragtes som en budgetmulighed for folk, der ikke har nok økonomi til en god ferie på Krim. Azovhavet i dag er "berømt" for sin ugunstige økologiske situation, der skræmmer mange turister. Er alt dog virkelig så slemt - eller findes der stadig værdig feriested på kysten?

Hvor bedre at slappe af på den ukrainske kyst i Azovhavet
Hvor bedre at slappe af på den ukrainske kyst i Azovhavet

Azov havet

Azovhavet er det inderste og laveste hav i verden. Et stort antal feriebyer og byer ligger på dens ukrainske kyst, hvor det er ret billigt og interessant at hvile. Takket være det store antal mineral- og underjordiske kilder i Azovhavsregionen kan hvile på kysten med succes kombineres med behandling og andre wellness-procedurer.

Luften ved kysten af havet er mættet med jod, aromaer af steppeurter og forskellige mineraler, hvilket er meget gavnligt for luftvejene.

Klimaet på den ukrainske kyst i Azovhavet er bedst egnet til familier med små børn. Dets lave varme vand gør det muligt for små feriegæster at nyde behagelig og sikker badning - vandet i lavt vand varmer op til plus 26 ° C, og sandstrande er flade næsten overalt. Den gennemsnitlige lufttemperatur på den ukrainske kyst er fra 25 til 30 ° C.

Populære resorts på Azov-kysten

De mest populære resorts på den ukrainske kyst i Azovhavet inkluderer Berdyansk, Kirillovka, Primorsk, Mariupol, Genichesk samt resorts på Kerch-halvøen. Erfarne ferierende anbefaler at gå til Genichesk, men ikke til selve byen, men udelukkende til Arabat Spit, hvor man i modsætning til Mariupol kan finde rent vand og gode strande.

Det er ikke rentabelt at slå sig ned i Genichesk, da stranden ligger langt fra byen, og grøntsager, fisk og frugt er ret dyre.

Det er bedst at gå til landsbyerne Schastlivtsevo og Gengorka, der betragtes som de bedste med hensyn til komfort og omkostninger ved tjenester. Du kan sikkert gå derhen som vild - landsbyboere lejer værelser og lejligheder til en rimelig pris, og mad kan let købes på lokale markeder til lave priser. For ekstreme elskere er landsbyen Strelkovoye perfekt, som ligger på den 49. kilometer af Arabat Spit, og det er ret svært at komme dertil.

For at komme til Genichesk skal du flyve til Zaporozhye, hvor du skal tage en minibus til byen ved busstationen. Du kan også vælge en anden rute ved at tage toget Moskva-Simferopol til Novoalekseevka-stationen, som ligger tredive kilometer fra Genichesk. På stationen kan du tage en taxa eller en minibus og sikkert komme til din destination og beundre de maleriske kyster undervejs.

Anbefalede: