Maslenitsa Konkurrencer

Maslenitsa Konkurrencer
Maslenitsa Konkurrencer

Video: Maslenitsa Konkurrencer

Video: Maslenitsa Konkurrencer
Video: Русский праздник: Масленица - Российская блинная неделя 2019 | Фестиваль Масленицы 2019 2024, Kan
Anonim

Helligdag er en gammel hedensk ferie tilpasset kristendommen. Dette er farvel til den irriterende kolde vinter og den sidste uge før fasten. Pandekage er et symbol på fastelavnet - rund og lys som solen.

Maslenitsa konkurrencer
Maslenitsa konkurrencer

For at ferien ikke kommer ned til den sædvanlige spisning af pandekager, kan du afholde sjove konkurrencer i en skovglade, hvor både børn og voksne kan deltage.

Skær cirkler med en diameter på ca. 25 cm fra tykt pap - de repræsenterer pandekager. I stedet for krus kan du tage plastplader. Deltagerne er opdelt i 2 hold. I starten placeres en stak "pandekager" foran hvert hold. I den første runde af konkurrencen skal "pandekagerne" føres til målstregen en ad gangen og klemme mellem to pinde. Pinde kan holdes i begge eller i den ene hånd efter ønske. Hver deltager bærer en "pandekage", går tilbage og giver indehaveren til den næste. Det første hold, der flytter alle pandekager, vinder.

I anden runde skal "pandekagerne" flyttes tilbage ved at klemme dem mellem knæene. Her bliver deltagerne nødt til at overvinde afstanden ved at hoppe.

I tredje runde er deltagerne bundet parvis med hinanden ved venstre og højre ben. Hvert par tager en pandekage og bærer den fra start til slut. Det næste par starter, når det forrige er afsluttet.

Tegn 2 store cirkler, markér deres center og bed holdene om at smide "pandekager" i skudfærd fra en afstand på flere trin. Afstanden afhænger af vinden og sværhedsgraden af "pandekagerne", så de ikke bæres langt til siden. Holdet, hvis cirkler er tættere på centrum, vinder.

Hvis der er klæbrig sne på fastelavnet, hold en konkurrence om den bedste sne skulptur. Vinderne kan bestemmes i flere nomineringer: for den mest usædvanlige skulptur, for den smukkeste, for den største … Det vigtigste er, at hver deltager skal føle sig som en skaber og modtage sin del af ros.

Slæbebåd er en traditionel russisk sport. Bare sørg for, at rebet er stærkt, så der ikke er nogen personskade.

Anbefalede: