Hvad Skal Man Se I Montenegro

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Man Se I Montenegro
Hvad Skal Man Se I Montenegro
Anonim

Montenegro er et hyggeligt land, hvor du kan få en billig ferie og få en uforglemmelig oplevelse. Kan rene strande, middelalderlig arkitektur, hellige vartegn, nationalparker og reserver ignoreres?

Hvad skal man se i Montenegro
Hvad skal man se i Montenegro

Ostrog kloster

Ostrog Kloster er en af de største attraktioner, du skal se, mens du er i Montenegro. På grund af aktiviteterne i Vasily Ostrozhsky præsenterede klosteret alle trofaste i kirkesamfundet. Fra den tidlige barndom tjente Vasily Gud, levede et retfærdigt liv indtil udgangen af hans dage og hjalp andre mennesker. Klosteret er unikt ikke kun for de mirakler, der skete på dets territorium, men også for dets placering - det ser ud til at være vokset til en klippe.

Skadar sø

Hvis du elsker naturen, vil du kunne lide nationalparken, på hvis område den største søreservat ligger. Reservatet er præget af god flora og fauna - der bor mere end 30 arter af sjældne fisk og 270 fuglearter. På øerne nær Skadarsøen er der ortodokse klostre og kirker, bag hvilke fantastiske landskaber åbner.

Saint Stephen

Montenegros visitkort er øhotellet Sveti Stefan, der er afbildet på de fleste feriekort og souvenirs. Øen blev omdannet til et hotel i 1957 og huser nu ultra-high-end hoteller og villaer.

Lovcen-bjerget

Montenegros hovedsymbol er Mount Lovcen - det højeste punkt i bjergkæden og en nationalpark. På bjerget kan du se unikke arkitektoniske vartegn og maleriske landsbyer. Også på bjerget er der et museum, et bibliotek og et mausoleum til ære for Petr Njegos, som var en af Montenegros største filosoffer og statsmænd.

Djurdjevic bro

Montenegro er berømt for at have den højeste vejbro i Europa. Selv før anden verdenskrig var ingeniør Lazar Yaukovich engageret i udviklingen af en bro, hvis højde når 160 meter. Broen er placeret over Tara-flodens kløft og har et æstetisk udseende, som den ofte kaldes "gennembrudt". Nær indgangen til broen er der et monument til Yaukovich.

Cetinje

Cetinje betragtes som den historiske hovedstad i Montenegro. Da negoer styrede staten, er der mange fantastiske bygninger i den centrale del af Cetinje: kirker, boliger, uddannelsesinstitutioner. Cetinje kan også kaldes den kulturelle hovedstad, da den rangerer først i landet med hensyn til antallet af museer.

Tara-flodens kløft

Montenegro har den næstdybeste i verden og den dybeste i Europa-kløften, som blev medtaget på UNESCO-listen. Tara-flodens beskyttede kløft ligger i den nordlige del af Montenegro og har usædvanlige huler, der endnu ikke er blevet udforsket fuldt ud af arkæologer. På reservatets område kan du bemærke plantediversiteten og den store fauna.

Anbefalede: