Den Første Ferie For Babyen: Tillykke Med året

Indholdsfortegnelse:

Den Første Ferie For Babyen: Tillykke Med året
Den Første Ferie For Babyen: Tillykke Med året

Video: Den Første Ferie For Babyen: Tillykke Med året

Video: Den Første Ferie For Babyen: Tillykke Med året
Video: Москва слезам не верит 1 серия (FullHD, драма, реж. Владимир Меньшов, 1979 г.) 2024, Kan
Anonim

Et barns første fødselsdag er en ferie mere for voksne end for børn. Selve begivenhedens helt ved endnu ikke, hvorfor hans forældre, bedstemødre, bedstefædre, onkler og tanter samlet sig ved bordet. Dog fanger han tydeligvis stemningen i ferien og de bølger af kærlighed, der strømmer ud over ham på denne specielle dag.

https://www.flickr.com/photos/saintseminole/14411942974
https://www.flickr.com/photos/saintseminole/14411942974

Udfordringer og ideer

Forældrenes opgave på denne dag er at fejre jubilæet, så mindet om denne begivenhed bliver varm i babyens hjerte. Du bør ikke invitere mange af dine venner og fjerne slægtninge til at besøge, lad kun de nærmeste og mest kærlige mennesker være ved bordet. Barnet vil føle sig godt tilpas sammen med sine forældre og et par andre slægtninge. Tilstedeværelsen af et stort antal mennesker vil hurtigt trætte babyen.

Da barnet stadig er meget ung, har han sandsynligvis ingen venner endnu. Du bør ikke invitere gæster med ældre børn og håbe, at de vil passe barnet. Ældre børn er meget dårlige barnepiger: de distraherer voksnes opmærksomhed og forstår absolut ikke, hvad der kan og ikke kan gives til et år gammelt barn. Ansvaret for din babys sikkerhed hviler kun på dig og bestemt ikke på dine venners børn.

Forbered invitationskort. De bedste invitationer vil være postkort lavet med deltagelse af dagens helt. Skær bare et par ark landskabspapir i halve og aflever det til babyen sammen med tuschpenne eller blyanter. Lad ham vise sin kreativitet og tegne det, han ønsker. Du skal bare beskedent underskrive "mesterværket" i hjørnet og supplere det med en invitationstekst med datoen for begivenheden.

Vi dekorerer rummet

Dekorer rummet med balloner. Både børn og voksne vil være glade for sådan dekoration. Da balloner har en tendens til at sprænge, skal du ikke hænge luftkranser i børnehaven: en høj lyd kan skræmme babyen. Det er bedre at begrænse dig til det rum, hvor du vil møde gæsterne. Ikke-dovne forældre kan dog hænge et par kranser i børnenes værelse for at sætte dem i stuen under søvn.

Du kan også dekorere rummet med en serpentin eller papir kranser. Lav et papirtog fra 12 biler og læg fotos på det. Placer fotos af forældrene ved førersæderne, hold fotos af barnet i trailerne efter måneder: fra den første måned til et år. Under trailerne kan man beskrive barnets præstationer:”Lærte at spise fra en ske”, “Lærte at sidde” osv.

Vi dækker bordet

Forbered to udvalg af måltider, et til børn og et til voksne. For fødselsdagsmanden og hans små gæster (hvis nogen) skal du forberede specielle retter, der passer til alderen. Spørg forældre på forhånd, hvad deres babyer kan spise, og hvilken mad der er bedre at undlade at bruge. Hvis der ikke er nogen gæster, og fødselsdagens hoveddiæt består af modermælkserstatning eller modermælk, er det nok med en selvfremstillet kage med et højtideligt lys i midten.

Anbefalede: