Hvordan Man Laver Karnevalsdragter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Karnevalsdragter
Hvordan Man Laver Karnevalsdragter

Video: Hvordan Man Laver Karnevalsdragter

Video: Hvordan Man Laver Karnevalsdragter
Video: What goes into rebuilding an 11,000-hp Top Fuel dragster engine? | Redline Rebuilds Explained 2024, Kan
Anonim

Nytårsferie er altid forbundet med kostumeoptræden, hvor vores børn deltager. Naturligvis ønsker hver forælder, at hans barn skal være det bedste på ferien. Dette kræver en særlig dragt. Du kan købe et karnevalsdragt, men det er meget mere interessant at skabe et karnevalsdragt af hans drømme sammen med et barn.

En dreng i en Zorro-dragt beskytter alle
En dreng i en Zorro-dragt beskytter alle

Instruktioner

Trin 1

Oftest vil piger være prinsesser på festen. Prøv at gøre din pige til et prinsessekostume. For at gøre dette skal du bruge en simpel kjole, som du vil dekorere. Tilføj en underkjole til den. Saml den øverste pænt foran, drapér den og fastgør den i midten. På fastgørelsespunktet kan du lave en smuk bue. Men det skal ikke være for stort. Gør det samme med ærmerne: Sy de nederste ærmer sammen, saml det øverste lag og fastgør også med en lille sløjfe. Lav buerne af det samme materiale som de nederste lag af tøjet. Lav et bredt satinbælte, binde det med en dejlig sløjfe bagpå.

Men hvad er en prinsesse uden krone? Skær en lille krone ud af pap. Dæk det med dekorativt papir eller klud. Lim masken nedenfra, bag hvilken du fastgør kronen til pigens frisure med usynlighed. Det er kun at hente smukke sko, og den nyoprettede prinsesse er klar.

Trin 2

For en dreng kan du lave et Zorro-kostume. Baseret på det kan du lave et kostume af enhver superhelt. Til dette skal du bruge sort satindug, rød klud og noget pap til hatten. Sy en sort skjorte med lange, brede ærmer, der er samlet i enderne med et elastikbånd. Bukser kan være sorte jeans. Bind et bredt rødt bælte omkring drengens talje. Kappen er endnu nemmere at lave. Tag bare et rektangulært stykke stof, arbejd over kanterne. Sæt en sort blonder i den ene ende. Mantlen er klar.

Klip hatten ud baseret på diameteren på barnets hoved. Lav papmargener og selve kronen. Pak det med en sort klud, læg en guldrem på bunden af kronen. Glem ikke at sy på rebene, som hatten holder for, for børnene tager ofte hatten af, så lad den være på ryggen.

Det er tilbage at lave en maske og lægge et sværd i dine hænder: en lille forsvarer af alle de dårligt stillede til din tjeneste!

Anbefalede: