Hvad Er City Of Music-festivalen

Hvad Er City Of Music-festivalen
Hvad Er City Of Music-festivalen

Video: Hvad Er City Of Music-festivalen

Video: Hvad Er City Of Music-festivalen
Video: City Of Music | 07th November 2021 @ 10.30 pm On Derana 2024, April
Anonim

En årlig byferie fejres i Moskva den 1. september. Den storslåede City of Music-festival, der afholdes i den renoverede Sokolniki Park, er tidsindstillet til at falde sammen med denne begivenhed.

Hvad er en festival
Hvad er en festival

Åbningsceremonien for byen City of Music, forberedt i stil med internationale filmfestivaler, finder sted kl. 12 ved hovedindgangen til Sokolniki Park. Det skal bemærkes, at det er helt gratis at deltage i adskillige begivenheder under fejringen.

Det rige program på den største kunstfestival i Moskva inkluderer tematiske udstillinger, interaktive kreative præsentationer, spændende quizzer og informative mesterklasser med en række emner.

I løbet af ferien bliver Berezka-scenen et stadium for en kostume-bold, hvor alle kan deltage. En silhuetkunstner arbejder på Fontannaya Square ikke langt fra teltet med fantastiske "syngende" harper.

Fra kl. 16 står parkens hovedstadie til rådighed for hovedstadens berømte kammerorkestre, talentfulde sangere og instrumentalister. Solister fra Moskva Musical Theatre "Helikon-Opera" vil præsentere deres program.

Den ærede kunstner fra den russiske føderation Alexander Gidin betragtes med rette som hovedfiguren i den festlige musikalske maraton i Sokolniki. Talrige beundrere af hans arbejde venter spændt på forlovede numre udført af den virtuose pianist.

Festivalens kulmination bliver Chamber Orchestra Festival. En bred palet af stilarter og genrer - fra barok- og klassicismemotiver til moderne musik - præsenteres af de velkendte musikgrupper Seasons og Moscow Instrumental Chapel samt Hermitage-ensemblet af solister.

Du kan gøre dig bekendt med det omfattende program for City of Music-festivalen for kunst og få mere detaljeret information om den festlige begivenhed på den officielle hjemmeside for hovedstaden Sokolniki Park.

Anbefalede: