Hvad Er Det Højeste Pariserhjul I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Det Højeste Pariserhjul I Moskva
Hvad Er Det Højeste Pariserhjul I Moskva

Video: Hvad Er Det Højeste Pariserhjul I Moskva

Video: Hvad Er Det Højeste Pariserhjul I Moskva
Video: Держим обочину на М2 // Щемим "обочечников" // Один крузак против нарушителей 2024, Kan
Anonim

Det højeste pariserhjul i Moskva ligger i parken "Wheel at the All-Russian Exhibition Center". Attraktionen er den højeste ikke kun i hovedstaden, men i hele Rusland og Østeuropa. Beliggende ved siden af metrostationen VDNKh, på Prospekt Mira, vl. 119.

Det højeste pariserhjul i Moskva
Det højeste pariserhjul i Moskva

Instruktioner

Trin 1

Pariserhjulet "Moskva 850" blev installeret i 1997 og var vant til Moskvas 850-års jubilæum. Kørehøjden er 73 meter, omsætningshastigheden er syv minutter. Strukturen har 35 lukkede og 5 åbne kabiner med topfiksering. Begge typer har 8 sæder. Hjulet er bygget til orkanstød, der kan nå op til 40 m / s og jordskælv op til 9 point.

Trin 2

Alle besøgende er tilladt i de lukkede hytter. Børn under 16 år skal ledsages af en voksen. Billetpris - 300 rubler. Men fra de åbne boder kan Moskvas skønhed nydes af folk, hvis højde ikke er mindre end 140 cm. Tjenesteprisen er 350 rubler. Der er et specielt tilbud til nygifte i parken: på deres bryllupsdag kan de køre på pariserhjul gratis.

Trin 3

Attraktionen overholder fuldt ud standarderne i GOST 53130. Dette bekræftes af ekspertorganisationen OJSC "Promservice", der er akkrediteret af Rosstandart fra Den Russiske Føderation. I september 2013 blev driften af attraktionen, der drejede hjulene, slukket. Folkene i kabinerne blev regelmæssigt sat på jorden. Den næste dag udskiftede mekanikeren skubberen og udarbejdede en handling. Attraktionen begyndte at arbejde igen. Trykte medier dækkede denne situation i vid udstrækning.

Trin 4

Pariserhjulet er placeret inde i det russiske messecenter. Du kan komme til parken gennem hovedporten til det russiske messecenter. Der er også indgange fra siden af pavillon nr. 75 og indgangen "Nord-1". For forespørgsler er telefonerne 8 905 515 78 18 og 8 (495) 780 08 01. Attraktionen om sommeren og foråret er åben dagligt fra 11:00 til 22:00 og om vinteren og efteråret fra 12:00 til 19: 00.

Trin 5

Der er 16 attraktioner i forlystelsesparken. De frygtløse kan køre på Cobra. Det er et tårn og et smuthulbjerg. Lokomotivet stiger til en højde på 46 meter og falder ned med en hastighed på 100 km / t og bryder en løkke undervejs. På det enorme sving "Mars" kan du føle dig selv i nul tyngdekraft. Attraktionen gør en komplet revolution. For ægtepar med børn fungerer "Formula Mir". Her er lokomotivets bevægelser glattere. For små børn er der en draketrampolin, en Mary Gourmet-karrusel, kofangerdøre, legepladser og legepladser, arkadekomplekser.

Trin 6

I 2004 var det planlagt at bygge et 170 m højt pariserhjul "Rus-3000", men projektet blev annulleret. Muligheden for at installere en 180 meter attraktion i Kulturparken i 2009 blev også overvejet. Det største pariserhjul i verden er Singapore Flyer i Singapore med en højde på 165 m.

Anbefalede: