Sådan Pakker Du En God Gave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pakker Du En God Gave
Sådan Pakker Du En God Gave

Video: Sådan Pakker Du En God Gave

Video: Sådan Pakker Du En God Gave
Video: Sådan pakker du en rygsæk 2024, Kan
Anonim

Du kan selv pakke en meget stor gave uden at ty til specialiserede salons tjenester. Til dette kommer pap, farvet og indpakningspapir, bånd, stof samt fantasi til nytte.

Sådan pakker du en god gave
Sådan pakker du en god gave

Instruktioner

Trin 1

Hvis gaven passer i en stor papkasse, f.eks. Under tv'et, skal du sørge for at den ikke bevæger sig frit der. Luk kassen og pynt den. Brug siderne i blanke magasiner. Du kan oprette temahistorier, der passer til anledningen til gaveuddelingen. Hvis du vil bruge indpakningspapir, skal du vælge et struktureret materiale som det, der blev brugt til at fremstille blomster til demonstrationerne i november og 1. maj. Med dette papir kan du oprette et eksklusivt design på siderne af kassen. For at gøre dette skal du anvende omridset af blomster, dyr eller genstande på kassen med PVA-lim, og prøv at holde linjebredden den samme overalt. Læg indpakningspapiret på den forberedte side af kassen. Hvor papiret griber fast med limen, vises konturen af det, du har tegnet. På resten af flyet vil dets overflade forblive den samme struktureret og ujævn som den var.

Trin 2

Hvis du har lagerstykker tapet, skal du bruge dem til emballering. Tidligere er det bedre at placere gaven i en kasse eller lave en stor cylinder ud af pap, fastgør bunden med papirclips. Husk at det er bedre ikke at forstå en sådan gave til den øvre del. Hvis tapetet er almindeligt, skal du dekorere emballagen med en tapetkant eller satinbånd, bredden på båndene skal svare til størrelsen på gaven. Brug to typer bånd, satin og ren, og bind en sløjfe øverst. Hvis tapetet er farverigt eller mønstret, skal du ikke dekorere det med en kant.

Trin 3

Gaven kan placeres i et stort stykke specielt købt stof. Når du køber, skal du være opmærksom på stoffets bredde, matche det med gaveens størrelse. Placer gaven i midten, løft hjørnerne, saml forsigtigt kanterne og bind den resulterende knude med et bånd eller en dekorativ ledning. Ethvert stof kan bruges som materiale - fra chintz til silke. Hvis det ønskes, skal du bruge to typer stof - tykkere og gennemsigtige, såsom organza. Placer dem oven på hinanden for at danne et kryds og samle. Brugte gardiner kan bruges som et gennemsigtigt materiale.

Anbefalede: