Sådan Vælger Du Et Græskar Til Halloween

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Græskar Til Halloween
Sådan Vælger Du Et Græskar Til Halloween

Video: Sådan Vælger Du Et Græskar Til Halloween

Video: Sådan Vælger Du Et Græskar Til Halloween
Video: Udskæring af græskar til f.eks. Halloween 2024, Kan
Anonim

Nu i butikkerne kan du nemt købe kunstige souvenirgræskar til Halloween. Det er dog meget mere interessant at skære et ansigt på en rød grøntsag selv. Naturligt græskar vil tilføje atmosfære til ferien. Hvordan vælger man det rigtige græskar til Halloween?

Sådan vælger du et græskar til Halloween
Sådan vælger du et græskar til Halloween

Græskar med sjove eller skræmmende ansigter er et must til Halloween. Om efteråret er det ikke svært at finde denne grøntsag i butikker eller på markeder. Men hvordan vælger man det rigtige græskar til Halloween? Hvad skal du være opmærksom på, før du køber?

De vigtigste kriterier for valg af græskar til Halloween

Den første ting at overveje, når du vælger et græskar til Halloween, er størrelsen på grøntsagen. Meget afhænger af, hvilken slags tegning du vil skære. Det anbefales at tænke over dette øjeblik på forhånd. Medium græskar vil være lettere at håndtere, især hvis du aldrig før har lavet en græskarlygte til ferien. For små græskar er det nødvendigt med dygtighed for at resultatet skal være sødt. Du har også brug for yderligere passende værktøjer såsom tynde og små knive. Det tager meget tid på et græskar af imponerende størrelse i forberedelsesperioden, når det bliver nødvendigt at rense papirmassen og alle knoglerne.

Hvis det i fremtiden ikke er planlagt at tilberede noget fra græskar, kan du foretrække let umodne grøntsager. Du skal dog være forberedt på, at deres inderside vil være ret hårde, du bliver nødt til at anvende magt til at rense dem. Overmodne frugter er på ingen måde egnede til at skabe en græskar dekoration til Halloween. De kan rådne på indersiden, huden er enten for blød eller for tør.

Den traditionelle mulighed er frugten af en lys rød nuance. Men her kan du blive styret af individuelle præferencer ved at vælge et græskar efter farve efter din smag. Det vigtigste er, at der ikke er buler, revner, sorte pletter på overfladen af grøntsagen. Det vil være lettere at skære ansigter til Halloween ud på runde græskar, men ovale muligheder fungerer også.

Før du køber en grøntsag, anbefales det at holde den i dine hænder for at estimere den omtrentlige vægt. Selv et lille græskar bør ikke være for let. Du skal også banke på frugtens vægge og lytte til, hvad lyden vil være. Hvis han er døv med et ekko, er et sådant græskar velegnet til at skabe en lanterne til Halloween og til at spise.

Et andet vigtigt punkt er tilstedeværelsen af en hale i grøntsagen. Hvis der ikke er nogen hale, er denne græskarindstilling bedst afsat. I frugter, der er overmodne og rådnende indeni, som kan se meget smukke ud, falder stilken af sig selv. Hvis halen ser frisk eller let tørret ud, er dette et ekstraordinært plus.

Du kan købe et græskar til Halloween om cirka en uge. Efter at have bragt grøntsagen hjem er det bedre at lade det være et sted på balkonen / loggia, men kun hvis det ikke er meget varmt og ikke for fugtigt der. Du behøver ikke vaske græskaret på forhånd. Dette skal gøres lige før du klipper ansigtet eller mønsteret. Ellers vil grøntsagen simpelthen gå under i forventning om ferien.

Anbefalede: