Hvor Mange Penge At Give Til Et Bryllup - Tip Til Gæster

Hvor Mange Penge At Give Til Et Bryllup - Tip Til Gæster
Hvor Mange Penge At Give Til Et Bryllup - Tip Til Gæster

Video: Hvor Mange Penge At Give Til Et Bryllup - Tip Til Gæster

Video: Hvor Mange Penge At Give Til Et Bryllup - Tip Til Gæster
Video: MINUSER TIL AT LEVE I TYRKIET / Top 7 ulemper efter 16 års ophold i Tyrkiet / Tyrkiet 2021 2024, April
Anonim

Uanset hvor meget de skriver og taler om, at penge ikke er værd at give til et bryllup, dikterer vores liv andet. Når alt kommer til alt er en sådan fest meget dyr for en nyopstået familie. For på en eller anden måde at dække de nygifte udgifter donerer gæster, der er inviteret til brylluppet penge. Spørgsmålet er, hvor mange penge der skal gives?

Hvor mange penge at give til et bryllup - tip til gæster
Hvor mange penge at give til et bryllup - tip til gæster

Først og fremmest afhænger det hele af størrelsen på din tegnebog såvel som graden af slægtskab i forhold til det unge par.

Forældre til de nygifte. Det menes, at forældre ikke bør give bryllupspenge til deres børn. Som regel giver de nøglerne til lejligheden eller nøglerne til bilen, muligvis fra dachaen. En god mulighed er at præsentere en bryllupsrejsetur.

De nygifte slægtninge er bedstefædre, bedstemødre, tanter, onkler, brødre og søstre. Hvis du beslutter at give penge, er du nødt til at forkaste ud. Dine nære slægtninge gifter sig eller gifter sig. En sådan begivenhed sker en gang i livet. Derfor skal beløbet i konvolutten være anstændigt - helst en rund en og en regning. For eksempel 100 euro, 100 dollars eller 5000 rubler.

Venner lægger en stor regning i en lykønskningskonvolut. Som nævnt ovenfor kan det være 100 euro, 100 dollars eller 5000 rubler. Venner af unge er som regel studerende, der studerer fra deres studier, og de har ikke råd til store udgifter. Derfor vælger alle beløbet i henhold til deres evner.

Kendskab, naboer, kolleger - Denne kategori inkluderer mennesker, hvis forhold langt fra er venlige. I dette tilfælde er det ikke svært at beregne størrelsen på en kontant gave. Anslå, hvor meget en banket i en bestemt restaurant vil koste, og gang dette beløb med to, så det unge par kan dække udgifterne til brylluppet.

Glem ikke, at med de bryllupspenge køber de nygifte hovedsageligt det manglende udstyr til huset, interiørartikler eller rejsekuponer. Giv dit eget bidrag, uanset hvor lille det er, til den unge families økonomiske trivsel.

Anbefalede: