Spådom Og Skilte På Nytårsaften

Spådom Og Skilte På Nytårsaften
Spådom Og Skilte På Nytårsaften

Video: Spådom Og Skilte På Nytårsaften

Video: Spådom Og Skilte På Nytårsaften
Video: FORBEREDELSER TIL NYTÅRSAFTEN VLOG 2024, April
Anonim

Nytårsaften er en tid med håb og magi. Der er mange forskellige fortællende og sjove nytårstraditioner. Mange mennesker kender ritualet med aske i et glas champagne, men der er andre interessante ferietegn og spådom.

Spådom og skilte på nytårsaften
Spådom og skilte på nytårsaften

Vil du vide navnet på den fremtidige valgte? På nytårsaften skal du skrive på 12 ark papir de navne, der intuitivt "kommer til dit hoved", og lad det sidste ark være tomt. Rul papirstykkerne op og skjul dem under din pude. Træk et af arkene om morgenen den 1. januar ud, navnet på det er navnet på din fremtidige elsker. Hvis et tomt ark falder ud, vil du enten ikke være heldig med kærlighed næste år, ellers forbliver navnet på din valgte en hemmelighed indtil videre.

Tænk på dine største drømme og planer for det næste år. Skriv dem ned på et ark, og tænd et rødt lys under klokkespillet, og tænk på, hvad du har skrevet, slip voks på arket flere gange. Sæt derefter bladet i kassen med julepynt og nå det først næste nytårsaften. Et år senere, på en ferienat, træk listen ud, og du vil blive overrasket over, hvor mange planer der er gået i opfyldelse.

Ud over spådom kan du lede et interessant nytårsritual for gæsterne. På forhånd skal du vælge julepynt (for eksempel røde kugler med snefnug) og sætte noter med forudsigelsesønsker indeni. På en festlig aften skal du bede gæsterne om at vælge en ballon til sig selv, og lad alle læse deres forudsigelsesnotat efter klokkespil og tillykke. Dette er en sjov sjov, men hvem ved, måske i sidste ende vil nytårsvittigheden blive til en behagelig overraskelse for mange.

Anbefalede: