Sådan Dekorerer Du En Ferie I Naturen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Dekorerer Du En Ferie I Naturen
Sådan Dekorerer Du En Ferie I Naturen

Video: Sådan Dekorerer Du En Ferie I Naturen

Video: Sådan Dekorerer Du En Ferie I Naturen
Video: Израиль | Святая Земля | Фавор - гора Преображения Господня 2024, Kan
Anonim

Om sommeren er der mulighed for at arrangere en ferie i naturen. Feststedet kan være et sommerhus, en skov eller en lund. Denne idé vil helt sikkert appellere til børn og alle elskere af aktivt tidsfordriv.

Sådan dekorerer du en ferie i naturen
Sådan dekorerer du en ferie i naturen

Instruktioner

Trin 1

Vælg først et sted til begivenheden og tænk over, hvor det er bedst at placere bordet. Hvis du ønsker det, kan du oprette et meget hyggeligt interiør med bløde puder og puffer til siddepladser. Du kan lægge en buket blomster på bordet.

Trin 2

En batteridrevet krans kan bruges som belysning. Sæt det rundt om et træ eller dekorér en busk. Brug papir i forskellige farvede farver til at gøre pærer til sommerblomster. Lav blomster ud af det med et hul i midten og læg det på pærerne. Dette vil ikke kun dekorere interiøret, men også opmuntre alle gæster.

Trin 3

Brug lyse lommelygter. De vil skabe en magisk og romantisk atmosfære om aftenen. Naturligvis finder du ikke stikkontakter i skoven, så du bliver nødt til at bruge batteridrevne enheder. Hæng lanterner fra grene eller stræk et reb mellem træerne og hæng nogle lys på det. Du kan købe lanterne, lamper og pillelys i specialbutikker.

Trin 4

Sæt et telt eller et lille skur, og gør dette sted til en lille fæstning. Plus, det vil være en god forsikring i tilfælde af regn. For at skabe komfort kan du bruge tæpper og sengetæpper.

Trin 5

Vælg en dejlig dug og farvede servietter. Glem ikke bestik og sugerør. Server bordet smukt, dette hjælper med at skabe en festlig atmosfære. Retter kan også være smukt dekoreret. Du kan lave krøllede kager og kanapeer. Som dekor vil kurve og krukker med syltetøj også være passende. Bordets hoveddekoration kan laves med en kage. Sørg for at medtage frugtkurve.

Trin 6

Tag stearinlys, flag og papirkranser. Køb balloner oppustet med helium. Tænk over farveskemaet, lyserøde toner er mere velegnede til en pige, blå for en dreng. Overdriv ikke det, det anbefales at bruge tre farver i interiøret. Hvis ferien er for børn, skal du købe hætter og ikke glemme lys til kagen.

Trin 7

Hvis du ikke har lyst til at dække bordet, skal du udstyre en eng til en festlig picnic. Læg et lyst tæppe eller sengetæppe på det, spred bløde puder, og forbered en madkurv. Placer stearinlys rundt. Pynt maden med flag og blomster.

Trin 8

Brug hamp eller træstammer som sæde. Læg puder på dem og læg et lavt bord ved siden af dem. Naturen kommer til din hjælp. Lav en buket vildblomster eller grene, tag kegler. Væv en krans til hver. Hvis du ønsker det, kan du arrangere potteblomster rundt.

Anbefalede: