Sådan Dekorerer Du Ferie Retter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Dekorerer Du Ferie Retter
Sådan Dekorerer Du Ferie Retter

Video: Sådan Dekorerer Du Ferie Retter

Video: Sådan Dekorerer Du Ferie Retter
Video: Не давайте эти вещи из дома никому и никогда, иначе безденежье поселится в доме 2024, Kan
Anonim

At dekorere en skål på en original måde betyder at gøre den mindst halvdelen mere attraktiv. En smukt serveret og garneret salat skaber meget mere appetit end bare en formløs masse på en tallerken. Derfor prøver de på restauranter og caféer at servere selv den mest elementære ret med sofistikering.

Sådan dekorerer du ferie retter
Sådan dekorerer du ferie retter

Instruktioner

Trin 1

For at give en restaurant sofistikeret til en festlig ret, skal du huske et par enkle regler. Den første ting du skal beslutte, når du serverer en skål, er de skåle, hvor skålen skal serveres, normalt en tallerken. Et stort udvalg af former, farver og teksturer af moderne bordservice giver dig mulighed for at vælge en plade til enhver smag. For eksempel vil en firkantet eller sort plade se meget original og smuk ud. Hvis skålen er beregnet til servering med sauce, kan saucen straks figurativt fordeles på en tallerken, hvilket vil tilføje en ekstra delikatesse.

Trin 2

Det næste øjeblik i skålens design er dens udlægning på pladen. Hvis skålen ikke er flydende, såsom en salat eller en sideskål, kan du bruge en særlig skål. Formen kan være hvilken som helst, det hele afhænger af kokkens smag. Skålen lægges ud i en form, derefter fjernes formen forsigtigt. Ved siden af en smukt dekoreret sideskål kan du lægge en bøf eller hugge på et salatblad. Hvis du har brug for at servere suppe, så er en fremragende mulighed at bruge en plade med en depression, hvor suppen hældes. Du kan lægge et stykke brød eller krutoner på kanten af pladen.

Trin 3

Når pladen er valgt, og skålen allerede er i den, vil den sidste fase være dekorationen af den næsten færdige komposition. Friske urter og grøntsager bruges oftest til dekoration. Derudover kan du lægge et par grønne blade oven på salaten eller blot lægge løgfjer på det med et kryds. Du kan også pynt suppen med persille, dild, koriander eller mynte. Flerfarvede peberfrugter lagt med et mønster vil også se meget smukke ud. Og for dem, der ønsker at skabe et virkelig mesterværk på en tallerken, kan du tilbyde at desuden skære forskellige blomster fra radiser, agurker, courgette, tomater, gulerødder eller andre grøntsager, du kan lide, hvilket vil hjælpe med at give et virkelig unikt udseende til fadet.

Trin 4

Og den sidste ting at blive styret af, når man dekorerer en tallerken, er en følelse af proportioner. Derfor skal du huske, at det vigtigste på pladen trods alt er den kogte mad og ikke dens dekoration.

Anbefalede: