Hvor Kan Du Hen Med En Teenager

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Du Hen Med En Teenager
Hvor Kan Du Hen Med En Teenager

Video: Hvor Kan Du Hen Med En Teenager

Video: Hvor Kan Du Hen Med En Teenager
Video: How to parent a teen from a teen’s perspective | Lucy Androski | TEDxYouth@Okoboji 2024, April
Anonim

I ungdomsårene dannes smag, afhængighed og hobbyer. Og en teenagers fremtidige liv afhænger stort set af, hvad de vil være. Derfor er det i denne periode meget vigtigt at fortsætte med at åbne nye horisonter for barnet. Og det er selvfølgelig den bedste måde at tilbringe tid sammen på.

Hvor kan du hen med en teenager
Hvor kan du hen med en teenager

Instruktioner

Trin 1

Du kan have det sjovt med din teenager, mens du ser på sport, som han er interesseret i eller er interesseret i. Naturligvis er det bedre at gøre det live og ikke på tv. Gå med ham til en kamp, hvor du kan genoplade batterierne og få mange behagelige indtryk, hvis du vinder. Derudover kan det skabe interesse for sport og et ønske om at gøre det.

Trin 2

Det vil være interessant for en teenager at deltage i en koncert med hans yndlingsudøvere. Især efterlades mange indtryk af stjernernes liveoptræden og ikke udførelsen af sange med et indspillet fonogram. Sådanne koncerter gives normalt af kunstnere af klassisk musik eller rockmusik.

Trin 3

Et besøg i teatret kan være lige så spændende. Det vigtigste er at vælge en forestilling, der vil være af interesse for jer begge. Et sådant tidsfordriv kan åbne noget nyt for en teenager og måske få ham til at tænke over livssituationer. Det er især nyttigt at diskutere senere indtrykket af forestillingen og dens betydning. Selvfølgelig på en let og afslappet måde for ikke at afskrække teenageren fra at vende tilbage til teatret.

Trin 4

Du kan også gå i biografen for en sjov film eller tage bowling sammen. I sidstnævnte tilfælde kan det være ikke kun sjovt, men også nyttigt at tilbringe tid sammen. Og efter disse begivenheder kan du gå på en cafe og spise noget lækkert.

Trin 5

Rides er stadig sjove som teenager, så du kan gå til en forlystelsespark, hvis der er en i dit område. Eller du kan have det sjovt i karting og køre små racerbiler.

Trin 6

Et besøg på et korrekt valgt museum eller udstilling vil være af ikke mindre interesse. Drenge går for eksempel gerne på våben- eller bilmuseet, og unge kvinder kan være interesserede i en udstilling med tøj. Det vigtigste ved valg af begivenhed er at tage hensyn til teenagers interesser.

Anbefalede: