Sådan Prank Chefen Den 1. April

Indholdsfortegnelse:

Sådan Prank Chefen Den 1. April
Sådan Prank Chefen Den 1. April

Video: Sådan Prank Chefen Den 1. April

Video: Sådan Prank Chefen Den 1. April
Video: ПРАНКИ НА 1 АПРЕЛЯ! КОТ И КРОЛИК БАФФИ РАЗЫГРАНЫ! НОВЫЕ ПРИКОЛЫ! 5 СМЕШНЫХ ПРАНКА НАД ДРУЗЬЯМИ 2024, Kan
Anonim

April Fools vittigheder er meget populære nu, de når ud til et bredt publikum, både dem der kan lide at joke og dem der bliver sjovt om. Enhver vil udnytte muligheden for at spille et trick på vennerne den 1. april. Pranken skal være original og pludselig, så du skal være tålmodig og have et par gode ideer. Du står over for den vanskelige opgave at spille chefen, vær ikke bange, for chefen er også en person, og han vil helt sikkert sætte pris på din ondskab og sans for humor.

Sådan pranker chefen den 1. april
Sådan pranker chefen den 1. april

Instruktioner

Trin 1

Den mest uskyldige rally for 1. april, relateret til hans arbejdsplads. Kom på arbejde tidligt om morgenen for at få adgang til computeren, og afbryd musen fra computeren. Når din chef kommer på arbejde, kan du se din chef genstarte sin computer i forvirring, fordi hans computer er frossen og musen ikke reagerer på bevægelser.

Trin 2

Udnyt pranket med uret, sæt bare uret på kontoret en time foran, lad chefen fare vild i tide og beslutte, at han er forsinket til arbejde.

Trin 3

Hvis du er modig nok, kan du underholde chefen ved at rapportere til ham om det arbejde, der er udført med en tegneseriefigur.

Anbefalede: