Hvordan Var Bydagen I Moskva

Hvordan Var Bydagen I Moskva
Hvordan Var Bydagen I Moskva

Video: Hvordan Var Bydagen I Moskva

Video: Hvordan Var Bydagen I Moskva
Video: КАК же ПОПАСТЬ на ИГРУ В КАЛЬМАРА?! Самые ТОПОВЫЕ СПОСОБЫ пройти на ИГРУ В КАЛЬМАРА! 2024, April
Anonim

I 2012 blev bydagen i Moskva fejret den 1. og 2. september. For første gang fandt fejringen sted uden en central platform; mange arrangementer blev organiseret i hele hovedstaden. Moskva er 865 år gammel.

Hvordan var bydagen i Moskva
Hvordan var bydagen i Moskva

Myndighederne valgte et citat fra en sang udført af muslim Magomayev som motto for City Day - "Den bedste by på jorden". Feriens emblem blev udviklet af den berømte maler Erik Bulatov.

Beslutningen om at organisere fejringen af 865-årsdagen for hovedstaden uden et hovedsted blev taget for at involvere så mange kulturelle steder i Moskva som muligt. I det mindste er det sådan, Sergey Kapkov, lederen af Moskva-kulturministeriet, kommenterede det omfattende program for bydagen.

Blandt de begivenheder, der fandt sted som en del af fejringen, var musikalske og cirkusforestillinger, teater- og filmvisninger og endda et karneval. Kun i det fri fra 10 til 22 var der omkring 600 shows.

Traditionelt begyndte bydagen den 1. september: kranse blev lagt ved den ukendte soldats grav. Klokken 12 om eftermiddagen på hovedtorvet i hovedstaden Krasnaya blev en højtidelig ceremoni åbnet - underholdningsprogrammet “City of Love. En æra i dans”. Publikum så opførelsen af mere end to tusind dansere.

Og kort før det marcherede adskillige militære bands - deltagere i Spasskaya Tower-festivalen - langs Tverskaya Street. Den næste dag, den 2. september, spillede de i 12 parker og godser i Moskva og Moskva-regionen.

På Poklonnaya Hill, et af byens vigtigste spillesteder, udførte stjerner som Andrei Makarevich, Leonid Agutin, Zhanna Friske og andre. Et støjende karneval fandt sted langs Sakharova Avenue, hvor ikke kun storbygrupper deltog, men også dansere fra Argentina, Brasilien, Cuba og andre latinamerikanske lande.

Den såkaldte "Boulevard of Arts" blev organiseret på Boulevard Ring. Så Nikitsky blev et fristed for læsernes boulevard, Chistoprudny blev omdannet til Boulevard of Dancing, Gogolevsky blev Boulevard for tegnere og blomsterarbejdere, på Strastnoye kunne man se Boulevard of Eaters.

Om aftenen fandt fyrværkeri sted i mange dele af byen. I alt blev der brugt 125 millioner rubler på tilrettelæggelse af festlige begivenheder. fra hovedstadens budget og 35 millioner rubler. fra sponsorfonde.

Anbefalede: