Sådan Sys Du Et Kattedragt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du Et Kattedragt
Sådan Sys Du Et Kattedragt

Video: Sådan Sys Du Et Kattedragt

Video: Sådan Sys Du Et Kattedragt
Video: Bodysuit - How to Make a Bodysuit W71-L Sew Along 2024, Kan
Anonim

Nytårsaften er en fantastisk mulighed for børn at have det sjovt på karnevalet i en række sjove kostumer. Det er endnu bedre, hvis dette kostume sys sammen med barnet - børn er meget glad for sådan kreativitet. Og med hvilken stolthed barnet vil tage på dette kostume, fordi han syede det selv!

Sådan sys du et kattedragt
Sådan sys du et kattedragt

Nødvendig

  • Stykker pels
  • Gamle handsker
  • Mørkt farvet tøj
  • Stoffer af stof
  • Nål og tråd
  • Stor hvid sløjfe
  • Børns makeup

Instruktioner

Trin 1

Hvis kostumet er syet til en pige, er det nødvendigt med en mørk kjole til grundlaget for kostumet. Hvis dragten er til en dreng, vælges bukser og en vest i mørke farver fra garderoben. Derefter sys stofstykker på dragtens bund og efterligner den stribede farve på katte.

Trin 2

Så skal du sy en hat med katteører. For at gøre dette har du brug for en tynd hat og pelsstykker. Fire trekanter er skåret ud af pelsen og syet parvis. Derefter sys disse to pelsstriangler på hætten. Kostumeelementet er klar.

Trin 3

Det næste skridt er at lave "ridse fødder". Til dette bruges gamle børns handsker, hvis fingerspidser er afskåret. Det er bedst, hvis handskerne er sorte, grå eller hvide.

Trin 4

I slutningen af fremstillingen af kostume er det eneste, der er tilbage, at beklæde kjolens kanter (til en pige) eller bukser med en vest (til en dreng) med pelsstykker, sy på en hestehale, sæt en stor hvid på bøj og lav børns make-up i stil med en kat. Dette vil give et unikt udseende, og kostumet genkendes straks.

Anbefalede: