Sådan Sys Du Et Børns Julekostume Til En Dreng

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du Et Børns Julekostume Til En Dreng
Sådan Sys Du Et Børns Julekostume Til En Dreng

Video: Sådan Sys Du Et Børns Julekostume Til En Dreng

Video: Sådan Sys Du Et Børns Julekostume Til En Dreng
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Nytår er en magisk ferie, hvor børn forventer mirakler. Og denne ferie er især vidunderlig på grund af karnevalsdragterne, som du ikke engang behøver at købe. Ethvert nytårsdragt til en dreng kan laves med dine egne hænder.

Sådan syes et børns julekostume til en dreng
Sådan syes et børns julekostume til en dreng

Dyr

Husk din barndom, hvad klædte drengene sig i, da du var børn? Som regel handlede drenge på nytårsfesten som yndlingsdyr. At sy sådan en jakkesæt er lige så let som at beskære pærer.

Først skal du bestemme, hvem dit barn vil være - en kanin, en ulv eller en bjørneunge. Bestem dragtens stil. For hjælp kan du tage magasiner med børnetøj eller bruge Internettet. Du kan også finde et mønster der. Hvis der ikke er nogen, skal du selv tage målinger fra barnet eller lave et mønster ved hjælp af hans tøj.

Nu skal du vælge et stof, der matcher farven: bunny - hvid, ulvgrå, bjørnebrun. Hvis barnet skildrer et andet dyr, vælges stoffet også i overensstemmelse med farven. Som regel har magasiner en indikation af, hvilken slags stof du skal tage til en bestemt dragt. Vigtigst skal det ikke være for stramt, så barnet ikke er varmt.

Men det vigtigste i børnenes nytårsdragt er en maske. Mest sandsynligt bliver du nødt til at købe det.

Snemand

Du behøver ikke engang at kigge efter et snemandedragt i magasiner eller på Internettet. Sy først en lang hvid hættetrøje til dit barn. Nederst på hættetrøjen og i bæltet indsættes elastiske bånd i hættetrøjen. For at tilføje volumen til den nederste "kugle" skal du fælde den med vat eller polstret polyester. Barnets fødder skal sko enten i stramme hvide sokker eller i hvide filtstøvler. En skinnende hat lavet af pap og folie skal laves på babyens hoved.

Helte af bøger og film

Med kostumer af eventyrfigurer eller tegneseriefigurer er det endnu lettere. Pirater, nisser, alfer - de bærer alle bukser, skjorter og veste, kun i forskellige farver. Sy disse tøj til dit barn.

Piratdragten skal dekoreres med et lyst bredt bælte og sabel. Fastgør folienitter til gnomens vest, og dekorér alfens kostume med frynser langs bunden af bukser, vest og skjorteærmer. Glem ikke at tilføje de relevante værktøjer også: til kabine en økse eller en hakke, og til alven - en bue med pile.

I stedet for en hat kan du binde en bandana med kranier til piratens hoved. Du kan købe en kabine eller lave et bomuldsskæg. Bare for at din kabine ikke ser grå og gammel ud, er det bedst at male bomuldsuld brun eller rød. En alv har brug for enten et pandebånd eller en grøn panama hat.

Musketeer kostume består af ridebukser, en skjorte og en blå kappe. Du kan også finde ridebukser og en skjorte i drengens garderobe, men regnfrakken skal skæres ud af blåt satin eller silke. På forsiden, bagsiden og siderne af kappen skal du tegne eller sy hvide kryds. Blonde skal sys på manchetterne og kraven på skjorten - for billedets ægthed. Suppler kostumet med en fjer- og sværdhat, og din musketer er klar til kamp.

Anbefalede: