Sådan Underskrives Et Postkort Til En Plejeperson

Indholdsfortegnelse:

Sådan Underskrives Et Postkort Til En Plejeperson
Sådan Underskrives Et Postkort Til En Plejeperson

Video: Sådan Underskrives Et Postkort Til En Plejeperson

Video: Sådan Underskrives Et Postkort Til En Plejeperson
Video: Шьём ИДЕАЛЬНЫЙ эко-мешочек для авоськи или сумки 2024, Kan
Anonim

For et lille barn er omsorgspersonen en meget autoritativ person. Alle børn stræber som regel efter at behage deres lærer med noget for at høre ros fra ham. Hvordan kan du hjælpe et barn med at lykønske læreren, så både børn og voksne bliver glade?

Sådan underskrives et postkort til en plejeperson
Sådan underskrives et postkort til en plejeperson

Instruktioner

Trin 1

Arbejd med børnene for at lave et kort til læreren. Et håndlavet postkort opfattes som meget dyrere end et postkort i butikken.

Trin 2

For at underskrive et postkort til en lærer for dine børn skal du starte med ordene: "Vores kære …" eller blot - "Kære …".

Du kan tilføje både "Kære" og "Elskede", men sådanne adresser er mere velkendte i naturen, og du risikerer at udsætte dig selv for et ikke særlig behageligt lys. Efter at have kontaktet læreren ved navn patronymisk, skriv hvad du lykønsker læreren med. For eksempel: "Kære Marina Ivanovna, vi lykønsker dig med din fødselsdag!"

Trin 3

Ønsker dine børns underviser mange flere års frugtbart arbejde inden for uddannelsesaktiviteter, kreativ succes, glem ikke dine personlige ønsker: sundhed, lykke, familievelvære.

Trin 4

Skriv en tillykke til læreren med vers, du kan involvere børn i dette. Det vil være meget rart, hvis du i dine digte fremhæver alle dine børns pædagogers positive kvaliteter. Bare kryds ikke grænsen for, hvad der er tilladt: vers skal være korrekte uden antydninger og latterliggørelse, som kan fornærme en person meget.

Trin 5

Når du lykønsker, skal du tage hensyn til årsagen til, at du lykønsker læreren. Hvis dette er en professionel ferie, kan du hente digte om undervisere, om deres ædle hårde arbejde; hvis lykønskningen er forbundet med 8. marts - hent digte om kvinder.

Trin 6

Overvej det faktum, at du lykønsker læreren ikke kun alene, men også på vegne af børnene. Det er bedre at tilføje et par halvspøgende børns ønsker til de alvorlige tillykke.

Trin 7

Underskriv kortet på vegne af børnene og deres forældre. I slutningen af lykønskningen kan du skrive: "Dine yndlingsbørn -" Sun "-gruppen og deres forældre." Glem ikke at medtage datoen for tillykke. Således vil du bevare en hukommelse om dig selv i mange år.

Anbefalede: