Når Den Professionelle Ferie For Arbejdere Med Offentlig Transport

Indholdsfortegnelse:

Når Den Professionelle Ferie For Arbejdere Med Offentlig Transport
Når Den Professionelle Ferie For Arbejdere Med Offentlig Transport

Video: Når Den Professionelle Ferie For Arbejdere Med Offentlig Transport

Video: Når Den Professionelle Ferie For Arbejdere Med Offentlig Transport
Video: Переход. Дневник Хранящий Жуткие Тайны. Джеральд Даррелл #1 2024, Kan
Anonim

Dagen for arbejdstagere til bil- og bypassagerer er en professionel ferie for alle bilister og ansatte i byens offentlige transport. Hvornår dukkede denne ferie op, og på hvilken dag fejres den?

Når den professionelle ferie for arbejdere med offentlig transport
Når den professionelle ferie for arbejdere med offentlig transport

feriens historie

For første gang optrådte Road Transport Workers Day ved dekret fra præsidiet for Sovjetunionens øverste sovjet den 15. januar 1976. Det blev fejret årligt hver sidste søndag i oktober indtil 1996, hvor vejtransportarbejdernes ferie blev kombineret med dagen for vejarbejdere. Den sidste søndag i oktober blev "Dag for arbejdere inden for vejtransport og vejfaciliteter" således fejret årligt.

I 2000 blev ferien igen adskilt og flyttede vejarbejdernes dag til den tredje søndag i oktober.

Siden 2012 har ferien, der blev fejret den sidste søndag i oktober, været delt mellem bilister og arbejdere med offentlig transport. Siden da dukkede dagen op for arbejdstageren inden for bil- og bypassagertransport, som er en professionel ferie for alle chauffører inden for bytransport, chefer for passager- og motortransportvirksomheder, teknikere og teknikere og ansatte samt lærere inden for transportundervisning institutioner og forskere fra den relevante industri.

Russisk offentlig transport

En særlig rolle tildeles vejtransportkommunikationen på Ruslands territorium, da den forbinder landet langs hovedruterne og giver transportadgang til de fjerneste regioner. Den daglige transportmobilitet for 2/3 af den russiske befolkning leveres ved hjælp af offentlig bytransport som trolleybusser, busser, undergrundsbaner, sporvogne, højhastighedsvogne, elektriske tog, monorails osv.

Al offentlig persontransport er et væsentligt element i et system, der giver et stort antal mennesker mulighed for at fungere hver dag.

I efteråret 2011, ifølge en repræsentant for den russiske føderations transportministerium, nåede russisk vejtransport en 60% indikator for passagertrafik i landet og en 55% indikator for godstrafik. Denne sektor beskæftiger mere end 3 millioner mennesker og 39 millioner køretøjer fra Ruslands statsparker - og det er 33 millioner biler, 900 tusind busser og 3,5 millioner lastbiler. I byer rejser passagerer med syv metroer (6,3 tusind vogne) og mere end 20 tusind sporvogne. Dette gør det muligt for offentlig transport at levere ca. 85% af husstands- og arbejdsrejser af befolkningen i forstæder og bytrafik.

Anbefalede: