Sådan Organiserer Du En Paintball

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiserer Du En Paintball
Sådan Organiserer Du En Paintball

Video: Sådan Organiserer Du En Paintball

Video: Sådan Organiserer Du En Paintball
Video: Paintball NastyDog 2024, Kan
Anonim

For nylig er paintball i Rusland blevet en massiv amatørsport. Spillets regler er enkle: På et bestemt tidspunkt skal du ramme modstanderens spillere ved hjælp af flerfarvede farvebolde. Det er meget let at organisere en paintball-konkurrence.

Sådan organiserer du en paintball
Sådan organiserer du en paintball

Instruktioner

Trin 1

Find et passende paintball-område. Jo større areal, jo mere interessant bliver spillet. For ikke at have brug for et specielt hegn, skal du kigge efter et sted uden for bygrænsen: og du vil ikke genere nogen, og ingen vil genere dig. Skoven er et ideelt terræn til et sådant spil, da behovet for at opføre dummy-bygninger, hvor du kan gemme dig, forsvinder af sig selv.

Trin 2

Få robuste khakidragter, der holder maling væk fra spillerens tøj og er nyttige til camouflageformål. En paintballdragt består normalt af en jakke, bukser, bandana og handsker. For at undgå blå mærker fra slag med bolde, skal du bære stramt tøj eller i det mindste en beskyttelsesvest under ammunitionen, hvilket er særligt vigtigt for kvinder og børn. Køb enkle sportssko (hvis du ikke har dem på lager) eller køb specielle engangssko fra sportsudstyr.

Trin 3

Lager op på paintballmasker - dette er det vigtigste udstyr til at sikre spillets sikkerhed. Hastigheden på de flyvende kugler når 90m / s, så du kan ikke undvære en maske som et middel til at beskytte øjnene. Hverken skibriller, endsige almindelige beskyttelsesbriller, hjælper dig.

Trin 4

Beslut, hvilke paintballmarkører der skal købes eller lejes: halvautomatisk eller pumpeaktion. Bemærk, at en halvautomatisk enhed koster mere.

Trin 5

Overvej og diskuter spillets sikkerhed med andre. Paintball-regler skal være velkendte for alle, også børn. Desuden er principperne for sikker håndtering af markøren også vigtige.

Trin 6

Beslut, hvor længe spillet varer. Normalt varierer dens varighed fra en time til otte.

Trin 7

Opdel i hold, og vælg en kaptajn i hver af dem.

Trin 8

Udvikl et script. Samtidig kan strategier være meget forskellige, men taktiske opgaver i løbet af spillet bør gradvis blive vanskeligere.

Trin 9

Bestem datoen og klokkeslættet for paintball-spillet.

Anbefalede: