Hvilken Gave At Give En Ven Til Hans Fødselsdag

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Gave At Give En Ven Til Hans Fødselsdag
Hvilken Gave At Give En Ven Til Hans Fødselsdag

Video: Hvilken Gave At Give En Ven Til Hans Fødselsdag

Video: Hvilken Gave At Give En Ven Til Hans Fødselsdag
Video: Disse ting kan ikke gives selv for penge. 2024, Kan
Anonim

Din vens fødselsdag skal tages alvorligt, men med humor. Når alt kommer til alt, hvem, hvis ikke dig, kender dine yndlings præferencer, smag, ambitioner og drømme. Husk bare hvor kær han er for dig, og tanken om en gave kommer af sig selv.

Hvilken gave at give en ven til hans fødselsdag
Hvilken gave at give en ven til hans fødselsdag

Instruktioner

Trin 1

Tænk over, hvad din ven drømmer om. Måske ville han have en hamster, så kan du sikkert købe et dyr i en dyrebutik, bare rådfør dig først med din vens værelseskammerater, hvis de har noget imod det. Hvis en ven længe har ønsket at hoppe med en faldskærm, er du velkommen til at bestille ham en kupon i vindtunnelen. Dette er en faldskærmspringtræningssimulator, det er sikkert, men meget sjovt.

Billede
Billede

Trin 2

Hvis du ved, at en ven sparer penge til et større køb, skal du selvfølgelig hjælpe ham med dette - aflever pengene. Men præsenter dem bare på en eller anden måde uden for kassen, ikke i en konvolut eller et postkort, som de fleste gæster gør, men på din egen måde. Du kan lave origami ud af dem, lægge dem i en krukke, pakke dem i rør og fastgøre dem til stilkene på en potteplante osv. Jo mere uventet din idé er, jo længere husker veninden om den gave, du præsenterede. Det vigtigste er ikke at beskadige pengesedlerne i processen!

Billede
Billede

Trin 3

En god gave vil være en T-shirt med dit fællesfoto. En ven vil med stolthed bære denne mindeværdige gave og værne om den og huske dig og dit lyse venskab. En sådan gave kan endda blive et symbol på venskab, hvis du afleverer den, mens du selv har den samme T-shirt.

Billede
Billede

Trin 4

Bestil kunstneren til at male et portræt ud fra et foto. Vælg det mest succesrige foto, hvor du og en ven er sammen, og bed om at tegne dig. Indsæt det resulterende portræt i en smuk ramme, fx klistret med mønter, perler, små flyder og kugler eller andet ekstraordinært materiale. En sådan gave bliver hoveddekorationen i din vens værelse!

Billede
Billede

Trin 5

Giv en ven en vandpersonskupon på to personer. Måske vælger han dig som anden person. I vandlandet vil du og din ven have det sjovt, og du vil huske denne fantastiske dag i lang tid.

Billede
Billede

Trin 6

Bag en kage til din ven med hans navn eller en eller anden sjov indskrift. Dette er en meget sjælden gave, der fritager dig for forpligtelsen til på en eller anden måde at bevise dit venskab. Hvis du selv har bagt en lækker, smuk kage til en ven, og det er klart, hvordan du værdsætter denne person.

Anbefalede: