Hvad Er De Sjove Drengestreger

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er De Sjove Drengestreger
Hvad Er De Sjove Drengestreger

Video: Hvad Er De Sjove Drengestreger

Video: Hvad Er De Sjove Drengestreger
Video: SJOV PÅ APRIL 1ST! KAT OG BABY BUNNY, BUFFY HAR SPILLET! NYE SJOVE! 5 SJOVE SJOV PÅ VENNER 2024, April
Anonim

Du kan spille hvem som helst - dine slægtninge, venner, klassekammerater, kolleger, bare bekendte. Og på April Fool's Day - 1. april og på andre dage. Du skal bare prøve at gøre rallyet sjovt og godmodig. Den person, der er valgt som offer, bør ikke have lov til at blive alvorligt bange eller føle sig fornærmet.

Hvad er de sjove drengestreger
Hvad er de sjove drengestreger

Instruktioner

Trin 1

"Hvor er Vasya?" Dette prank er perfekt under en fest, når folk er lidt afslappede. Derefter skal en af deltagerne uden at tiltrække sig opmærksomhed gå til et andet rum eller køkken og begynde at ringe til offeret med et interval på to til tre minutter: “Hej, er dette Vasya? Hvis ikke Vasya, er dette hans telefon? Hvor er Vasya? Og hvornår kommer han? " Etc. I sidste ende, når prankets offer allerede er klar til at koge af irritation, skal du vende tilbage og vende dig til ham med et smil:”Hej, dette er Vasya! Har nogen ledt efter mig? " Naturligvis bør en rolig, godmodig person med en udviklet sans for humor vælges til offerets rolle.

Trin 2

"Jeg vil gætte dine tanker!" Ofret for tegningen bliver bedt om at tænke på tre på hinanden følgende numre fra 1 til 9, skrive dem ned på papir og derefter mentalt sammenlægge og rapportere beløbet. Derefter kigger personen "gætter på tanker" i et par sekunder intenst i hans øjne og med højtidelig stemme navngiver de numre, der virkelig var tænkt ud. De tilstedeværende i et højt kor kræver at vise dem papiret med de indspillede numre og bifalde "telepaten" og beundre hans evner. Her skal du hente et offer blandt dem, der ikke er særlig gode til matematik. Faktum er, at "telepathen" mentalt dividerer den sum, der er nævnt ham med tre, modtager det gennemsnitlige antal skjulte. Det er kun at navngive det såvel som det forrige og det næste.

Trin 3

"Har du ikke mistet noget?" En "troldmand" nærmer sig offeret, der løber hænderne over sin krop flere gange, mens han udtaler mystiske besværgelser. Så tilbyder han at kontrollere, om en person har mistet noget. Han kontrollerer samvittighedsfuldt alle sine lommer, hvorefter han ryster på hovedet: intet mangler. Derefter klatrer "tryllekunstneren" med en triumferende latter i hans bryst og tager hans underbukser ud.

Trin 4

Når du laver en vittighed, skal du overveje, hvordan den person, som den er rettet til, reagerer på den. Under ingen omstændigheder må du ikke nedsætte en person, ikke udsætte ham for latterliggørelse.

Anbefalede: