Hvilke Drengestreger Er Egnede Til Venner

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Drengestreger Er Egnede Til Venner
Hvilke Drengestreger Er Egnede Til Venner

Video: Hvilke Drengestreger Er Egnede Til Venner

Video: Hvilke Drengestreger Er Egnede Til Venner
Video: Venner på skolen 2024, April
Anonim

Venner, i modsætning til almindelige bekendte og fremmede, er noget indstillet med dig til den samme bølgelængde. Du har sandsynligvis fælles interesser, et lignende verdensbillede. Det er med venner, du kan dele det mest intime. Og hvis de også har en god sans for humor, kærlighed og ved hvordan de kan joke, så er et godt humør og et interessant tidsfordriv garanteret dig. Du kan tænke på mange praktiske vittigheder og vittigheder.

Hvilke drengestreger er egnede til venner
Hvilke drengestreger er egnede til venner

Instruktioner

Trin 1

Et prank forbundet med "tv" kan være sjovt og mindeværdigt for en ven. For at gøre dette skal du forhandle med en velkendt fotograf eller videograf og også bede nogen om at spille rollen som instruktøren. "Instruktøren" kommer op til din ven og tilbyder at passere en rollebesætning til filmoptagelse i en eller anden form for program. Fotografen tager billeder. Og efter et stykke tid mødes "direktøren" igen med din ven og siger, at han bestod udvalget og tilbyder ham en liste med spørgsmål (de skulle være interessante med dobbelt betydning). Dit firma registrerer alt dette på video. Om et par dage kan I alle mødes sammen i en café og give disken til en ven. Hvis deltagelse i et tv-show ikke var en "stjernes" ønske fra en ven, så vil han sætte pris på din vittighed.

Trin 2

Det har længe været kendt, men stadig populære er skørterierne forbundet med udseendet af en kammerat. Hvis han ikke er meget opmærksom, kan han gå et par timer med et eller andet objekt (for eksempel en kvindes broche) fastgjort på bagsiden af en sweater eller jakke.

Trin 3

I venneselskab kan du spille nogen sammen. Gnid et par brændte tændstikker eller papir i dine hænder. Naturligvis viser du ikke dine hænder til "offeret". En af vennerne beder "emnet" om at vise tricket. Og du foreslår, at han lukker øjnene for ikke at spionere på forberedelsen. Og luk tilfældigt øjnene … Tricket kan være vellykket eller ej - det betyder ikke noget. Det vigtigste er de sorte kindben af en kammerat.

Trin 4

En simpel, men ikke helt "bekvem" vittighed kan spilles med en ven på vej til bussen eller trolleybussen. Du løber sent, og selvfølgelig løber du. På dette tidspunkt skal du finde dig selv lidt bagved og råbe noget som "Giv mig tilbage, bastard, tegnebog" osv. Sikkert interesserede udseende, nittet på dit par, og en venes forlegenhed venter på dig.

Trin 5

Et harmløst men mindeværdigt prank er et lykønskningsbrev. Det vil blive modtaget godt, for eksempel på en fødselsdagsfest eller til ære for en ferie. Tag et postkort, kom med en interessant tekst, skriv det på en computer og udskriv det derefter på en printer på et postkort. Underskriv i det mindste i navnet på præsidenten eller en anden fremragende person.

Trin 6

En hel del drengestreger er relateret til computere. En almindelig og hurtigt udført vittighed er et lille stykke scotch tape fastgjort til bunden eller en musering. Eller en mere "avanceret" vittighed - en fast skærm. For at gøre dette skal du åbne en fil på skrivebordet, men ikke i fuld skærm. Derefter kopierer du skærmbilledet ved hjælp af "udskrivningsskærm" -funktionen, behandler det i standardprogrammet "Maling" og gemmer det. Lav derefter det resulterende billede som et skrivebordsbillede. Venen vil selvfølgelig forsøge at lukke den angiveligt åbne fil og beslutte, at computeren er frossen. Genstart vil heller ikke gøre noget. Et par sjove minutter er garanteret, bare prøv ikke at beskadige nogen virkelig vigtig fil undervejs.

Trin 7

Husk, at en vittighed og et prank kun kan betragtes som vellykket, hvis begge sider griner: både den, der opfandt dem, og den, der viste sig at være det ufrivillige objekt for vittigheder. Og for dette skal de være sjove, men ikke stødende eller stødende. Grin af dit helbred!

Anbefalede: