Hvor Kan Man Se Den Nye Video Til "Lyapis Trubetskoy"

Hvor Kan Man Se Den Nye Video Til "Lyapis Trubetskoy"
Hvor Kan Man Se Den Nye Video Til "Lyapis Trubetskoy"

Video: Hvor Kan Man Se Den Nye Video Til "Lyapis Trubetskoy"

Video: Hvor Kan Man Se Den Nye Video Til "Lyapis Trubetskoy"
Video: Ляпис Трубецкой - Яблони 2024, Marts
Anonim

I foråret 2012 udgav den populære gruppe "Lyapis Trubetskoy" deres nye album "Rabkor". Efter udgivelsen af disken begyndte musikerne uden afbrydelse for hvile at arbejde på klip til udvalgte spor på albummet.

Hvor kan man se det nye klip
Hvor kan man se det nye klip

For at se den seneste video, besøg bandets officielle hjemmeside. På deres side deler musikerne glade resultaterne af deres arbejde med deres fans. Du kan finde et for nylig frigivet klip i afsnittet "Nyheder" eller i afsnittet "Mediegalleri", underafsnittet "Video".

"Lyapis Trubetskoy" er en populær gruppe, så tvivl ikke på, at det nye produkt snart vil blive vist på russiske musikkanaler. Tænd for MTV- eller Muz-TV-kanaler, og vent på videoer fra dit yndlingsband. Du kan også se musikvideoen online ved at gå til disse musikkanalers websteder.

YouTube-tjenesten er et stort lager af alle slags videoer, fra amatørfilm til sjældne klip af stjerner i høj kvalitet. Gå til webstedet, og skriv i søgefeltet navnet på gruppen og det videoklip, der interesserer dig. Derefter vil systemet tilbyde dig flere videoer. Bemærk, at der ud over den officielle video også kan være videoer lavet af gruppens fans.

Vkontakte-webstedet er ikke kun et sted, hvor det er praktisk at kommunikere med tidligere klassekammerater og følge venners liv. Derudover kan brugerne uploade forskellige videoer til serveren. Da publikummet på "Vkontakte" har millioner af brugere, er webstedet gradvist blevet et lager med en enorm mængde information. Hvis du vil se den nyeste video fra "Lapis" - gå til det sociale netværk. Klik på linket "Videoer" og skriv gruppen og navnet på klippet i søgefeltet, og serveren giver dig de tilgængelige muligheder. Du kan også gå til Lyapis Trubetskoy fan-gruppen. For at gøre dette skal du klikke på linket "Communities" på øverste panel og indtaste navnet på den musikalske gruppe, og "Vkontakte" vil tilbyde dig flere sider, som fans kan lide at kommunikere. Der finder du sandsynligvis et link til det nye klip.

Anbefalede: