Hvordan Og Hvor Man Kan Fejre Det Nye år I Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Man Kan Fejre Det Nye år I Skt. Petersborg
Hvordan Og Hvor Man Kan Fejre Det Nye år I Skt. Petersborg

Video: Hvordan Og Hvor Man Kan Fejre Det Nye år I Skt. Petersborg

Video: Hvordan Og Hvor Man Kan Fejre Det Nye år I Skt. Petersborg
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, April
Anonim

Fejring af det nye år i Skt. Petersborg vil give dig en munter stemning. Byen giver ubegrænsede muligheder for en rigtig ferie. Valget afhænger af dine ønsker, præferencer, fantasier og økonomiske investeringer.

Hvordan og hvor man kan fejre det nye år i Skt. Petersborg
Hvordan og hvor man kan fejre det nye år i Skt. Petersborg

Er det nødvendigt

  • - champagne
  • - plastik kopper;
  • - stjernekastere, fyrværkeri, fyrværkeri
  • - penge;
  • - selskab med venner.

Instruktioner

Trin 1

Fejr nytår på gaden. Saml en stor gruppe venner. Lager op med champagne, plastik kopper og essentielt nytårs tilbehør: kiks, stjernekaster, glitter osv. Du kan medbringe noget frugt og slik. Gennemfør samlingen et par timer før klokken. I halvanden time skal du gå med hele publikum til en regional eller landsdækkende ferie. Et stort antal spillesteder er organiseret i Skt. Petersborg for at fejre nytår. De vigtigste og overfyldte steder er i centrum af byen på Palace Square og St. Isaac's Square.

Trin 2

Du kan fejre det nye år i Skt. Petersborg smukt og i stil ved at leje en limousine. Virksomheder tilbyder biler med en kapacitet på 9 til 20 personer. Vælg din mulighed, og vælg også en pakke med tjenester fra virksomheden: fra et par flasker champagne til alt inklusive. Limousinen kører i byens historiske centrum og stopper på især vigtige og smukke steder. Bemærk, at nogle individuelle gader vil være lukket for trafik.

Trin 3

Læs omhyggeligt reglerne for adfærd i elitebiler, diskuter særskilt de punkter, der ikke passer dig. Vær opmærksom på de priser, der er angivet for skader på ejendom. For et stort firma er nytårsaften et meget vigtigt øjeblik.

Trin 4

Talrige restauranter tilbyder også at fejre det nye år i Skt. Petersborg. På en festlig aften har de forberedt en særlig menu, et program og nogle gange gaver til deres gæster. Her er valget kun baseret på dine økonomiske muligheder. Priserne varierer fra 1000 rubler pr. Person.

Trin 5

Når jeg taler om Skt. Petersborg, må jeg sige om muligheden for at fejre nytår i pensionater og fritidscentre i Leningrad-regionen. Reserver dine pladser på forhånd, så vil du være sikker på komfort, en sjov fest, en banket og et nøje planlagt program. Den næste dag - et aktivt tidsfordriv - ridning, kaneture, snescooter eller en stille hvile ved pejsen i dit sommerhus. Og sørg for at have en finsk sauna eller et russisk bad!

Anbefalede: