Hvor Meget Koster Indiana Jones 'pisk

Hvor Meget Koster Indiana Jones 'pisk
Hvor Meget Koster Indiana Jones 'pisk

Video: Hvor Meget Koster Indiana Jones 'pisk

Video: Hvor Meget Koster Indiana Jones 'pisk
Video: LEGO Indiana Jones - ВСЕ ПЕРСОНАЖИ И КОДЫ 2024, April
Anonim

Tre levende legender om moderne biograf - instruktørerne George Lucas og Steven Spielberg, filmskuespiller Harison Ford - fødte i 1981 en ny kultfilmhelt - Indiana Jones. De ufravigelige egenskaber, uden hvilke det nu er svært at forestille sig en arkæolog og eventyrer, er hans pisk og hat.

Hvor meget koster Indiana Jones 'pisk
Hvor meget koster Indiana Jones 'pisk

Auktionshus Bonhams satte en pisk på auktion, som blev brugt til optagelsen af den allerførste film i serien om eventyrene hos en arkæolog og jæger af artefakter - Indiana Jones: In Search of the Lost Ark. Ægtheden af dette parti bekræftes af en ledsagende note udarbejdet af Keith West, specialeffektspecialisten for billedet. Noten siger, at dette er nøjagtigt de rekvisitter, der bruges af skuespilleren Harison Ford og hans stunt-double. Filmen blev udgivet i 1981, og de to næste blev filmet i 1984 og 1989. Til filmen af disse tre billeder blev piskene fra 2 m 40 cm til 3 m i længde fra flettet kalveskind med håndtag og håndledsløkker lavet af den samme person - David Morgan. I den fjerde film - "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" - udgivet i 2008, var der allerede flere piske involveret, som en hel gruppe specialister arbejdede på.

Bud med deltagelse af partier, forenet i den tematiske blok Hollywood Memorabilia, fandt sted den 24. juni 2012 i Los Angeles, USA. Den berømte "drømmefabrik" - Hollywood - ligger i et af distrikterne i denne californiske by. Parti # 1162 for $ 31.250 blev købt af en køber, der ikke ønskede at offentliggøre sit navn. Det vides kun, at den nye ejer af Indiana Jones-pisken er fra Rusland. I indenlandsk valuta overstiger det beløb, som han betaler med Centralbankens kurs, en million rubler.

Selvfølgelig, hvis du ikke er så kræsen, kan du få et produkt kaldet "Indiana Jones Whip" og billigere - det fås i butikkerne, og det er endnu nemmere at finde dem på Internettet. Det koster omkring en million rubler mindre end parti # 1162 i Bonhams - for eksempel koster en pisk komplet med en Rubies kostume Indiana Jones-hat 1.500 rubler uden forsendelse.

Anbefalede: