Hvordan Man Overrasker Et Barn Til Det Nye år

Hvordan Man Overrasker Et Barn Til Det Nye år
Hvordan Man Overrasker Et Barn Til Det Nye år

Video: Hvordan Man Overrasker Et Barn Til Det Nye år

Video: Hvordan Man Overrasker Et Barn Til Det Nye år
Video: Ladybug vs Scary Teacher 3D! Chloe og Adrian har en date ?! 2024, Kan
Anonim

Vi elsker alle de nye år. Men børn ser især frem til disse vidunderlige dage. Hvert barn ønsker at være i et rigtigt eventyr, at møde julemanden og Snegurochka. Det er ikke nødvendigt at give dine børn dyre gaver: nogle gange er det vigtigt at være mere opmærksom på dem, at skabe noget magi sammen. Hvordan kan du overraske dit barn på tærsklen til nytårsferien?

Hvordan man overrasker et barn til det nye år
Hvordan man overrasker et barn til det nye år

Arranger en fabelagtig fotosession med dit barn. Klæd dig i matchende lyse dragter. Du behøver ikke købe dem i butikken for at gøre dette. I dit skab er der sandsynligvis mange ting, hvorfra du kan skabe et uforglemmeligt billede. Eller tøj kan altid lejes, ofte i fotostudier er der en sådan mulighed, der er en tilsvarende forudsætning, som er inkluderet i betalingsprisen for at leje et studie. Glem ikke at anvende interessant makeup for at gøre dine fotos endnu mere interessante. Og tag derefter en masse sjove fotos. Derudover kan du optage en nytårsvideo, hvor alle vil tale om, hvad han huskede det sidste år, dele sine planer for det næste år, fortælle, hvad han drømmer om, og så videre.

Næsten hvert barn elsker slik. Nytårsaften er det tidspunkt, hvor du kan komme med helt unikke kulinariske mesterværker sammen. Dette kan være en cookie, en muffin eller en lille kage, som du og dit barn vil bage og derefter nyde. Naturligvis være forberedt på et rod i køkkenet, men når alt kommer til alt, kan rengøring omdannes til et spændende spil.

Prøv et nytårs maskerade bold med dit barn. Forbered på forhånd kostumeet til din yndlingsperson fra en film eller tegneserie. Spil en scene, hvor barnet bliver hovedperson.

En anden interessant og sjov version af nytårsunderholdning for børn er et søgespil med en søgen efter gaver. Sig, at julemanden denne gang skjulte gaverne ikke under træet, men et eller andet sted i lejligheden, og efterlod et kort over, hvordan man finder dem (kortet skal forberedes på forhånd). Gå på jagt efter gaver med dit barn, og send enkle opgaver-tip. Men lad naturligvis hovedgaven være under træet. Dette vil være en superpræmie for questvinderen.

Anbefalede: