Sådan Skriver Du En SMS Med Tillykke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du En SMS Med Tillykke
Sådan Skriver Du En SMS Med Tillykke

Video: Sådan Skriver Du En SMS Med Tillykke

Video: Sådan Skriver Du En SMS Med Tillykke
Video: ЗЛОДЕИ и ИХ ДЕТИ В ШКОЛЕ! * Часть 2! КАЖДЫЙ ЗЛОЙ РОДИТЕЛЬ ТАКОЙ! Картун Кэт семейка! 2024, April
Anonim

Folk, der bor langt fra hinanden, lykønsker ofte hinanden med helligdage ved hjælp af SMS-beskeder. Ved første øjekast ser det ud til, at dette er ret simpelt at gøre, men i virkeligheden er det ikke.

Sådan skriver du en SMS med tillykke
Sådan skriver du en SMS med tillykke

Instruktioner

Trin 1

Hvis vi taler om lykønskninger fra venner, der ikke spiller en rolle i dit liv, er den hyppigst anvendte sætning “Happy Holidays! Alt det bedste! . Det er helt naturligt, at en sådan lykønskning opfattes i overensstemmelse hermed. Forsøg at undgå en sådan formulering for at undgå misforståelser og misforståelser fra adressatens side.

Trin 2

Nogle går endnu længere i deres ønske om at være originale. De indtaster sætningen "tillykke med … (feriens navn)" i søgemaskinen, vælger de bedst egnede blandt de opnåede resultater og sender dem til adressaten. Det er usandsynligt, at modtageren vil tro på dine ords oprigtighed efter at have modtaget en sådan besked.

Trin 3

Prøv at oprette din egen hilsen. Det betyder ikke noget, om du behersker russisk eller ej, det vigtigste er dit forfatterskab. Selv et par mindre fejl i din besked vil hjælpe adressaten med at forstå, at du forsøgte at lykønske ham fra hjertet af dit hjerte og ikke tog den lette vej og ikke skrev et svar.

Trin 4

Når du formulerer en SMS-besked, skal du undgå banale ønsker som "godt helbred", "stærk kærlighed" osv. Begivenhedens helt vil bestemt være glad for at modtage disse ord i sin adresse, men du er muligvis ikke den første til at bruge dem. Prøv at bruge synonymer til at udtrykke dine følelser. På Internettet kan du finde ordbøger, der afspejler alle ord, der har samme betydning.

Trin 5

Forestil dig, at du skriver en hilsen til dig selv. Brug de udtryk, du kan lide. Dit ønske skal være relevant for den person, som det er beregnet til. Prøv at skjule din idé bag smukke ord, så den skiller sig ud fra andre, men samtidig kunne adressaten forstå den.

Anbefalede: