Hvordan Man Laver Et Skelet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Skelet
Hvordan Man Laver Et Skelet

Video: Hvordan Man Laver Et Skelet

Video: Hvordan Man Laver Et Skelet
Video: Guide: Hvordan man laver et godt bongmix 2024, Kan
Anonim

At lave et skelet til et karneval er meget simpelt. Dette kræver minimal kunstnerisk evne, unødvendig sort træningsdragt og hvid maling.

meget let at lave en skeletdragt
meget let at lave en skeletdragt

Nødvendig

Sort træningsdragt, gouache, mellemstore og små børster, sort tråd og en nål, skræddersyet kridt, gamle aviser, sorte handsker og sokker, makeup eller en kraniummaske

Instruktioner

Trin 1

Brug en sort træningsdragt med hætte. Jo strammere kostume passer til kroppen, jo mere pålideligt bliver karnevalets skelet. På samme tid skal du huske på, at dragten sandsynligvis vil blive håbløst beskadiget, da der er få mennesker, der kan lide at dyrke sport i en skeletdragt.

Trin 2

Få nogen til at markere placeringen af dine albuer, knæ og bækkenben på dine bukser og træningsdragt. Den bedste måde at gøre dette på er at bruge skræddersyet kridt eller en skarp rest. Etiketter kan laves skematisk - knogler tegnes senere.

Trin 3

Tag en sikkerhedsnål, og fastgør kanterne på hætten, så den sidder tæt rundt om dit ansigt. Fjern derefter sweatshirten forsigtigt og sy kanterne af hætten tæt med sorte tråde.

Trin 4

Fyld sweatshirts og bukser tilberedt på denne måde med gamle aviser foldet i flade ruller. Tryk dragten ned, indtil den er flad. Spred gamle aviser på gulvet eller på et bord og spred den resulterende fugleskræmsel på dem. Det anbefales at fastgøre emnet med tape eller skræddersyede ben.

Trin 5

Tag en lille pensel og hvid gouache. Malingen kan tyndes lidt med vand. Træk armene på armene, og træk ribbenene på skeletet og rygsøjlen på sweatshirten. Bekkenbenene kan også vises på trøjen, hvis den dækker bækkenet.

Benbenene er trukket på samme måde. Tegn knæskålene og derefter bækkenbenene og benbenene.

Trin 6

Anbring foldet avis i sorte handsker. Brug en tynd børste til at male armene. Den sidste falanks kan trækkes let skærpet for at give indtryk af kløer. Knoglerne på foden på tæerne trækkes på samme måde. Men skelettet på foden er mere praktisk at tegne ved at sætte en sok på benet. Det er kun nødvendigt først at lægge en plastikpose på foden. Det tilrådes kun at fjerne den malede sok, efter at malingen er tørret.

Trin 7

Afslutningen på skelet kostume er en kraniet maske eller sort og hvid makeup efterligne en kraniet. Du kan supplere skelet kostume med en lille edderkop på et elastikbånd eller en dekorativ kæde lavet af pap limet med sølvfolie.

Anbefalede: