Hvordan Man Laver En Knap

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Knap
Hvordan Man Laver En Knap

Video: Hvordan Man Laver En Knap

Video: Hvordan Man Laver En Knap
Video: SourceSDK Tutorial - Hvordan man laver en dør med knap. 2024, April
Anonim

Når du er begyndt at oprette dit eget websted, vil du helt sikkert stå over for opgaven med at oprette knapper til dets sektioner. En knap er et billede, der klikker på hvilket brugeren går til det tilsvarende afsnit af webstedet. Knapper kan gøres i Photoshop, men ikke alle hjemmesidebygere kan klare det. Der er flere gratis tjenester på Internettet, hvor du nemt kan lave knapper til din ressource.

hvordan man laver en knap
hvordan man laver en knap

Instruktioner

Trin 1

Generelt ser denne proces sådan ud: vi går til det ønskede sted og indstiller derefter den værdi, vi har brug for, til flere egenskaber ved knappen, der bestemmer dens udseende. Hver "transformation", som en knap gennemgår, vises normalt på den faktiske redigeringsskærm for knapens udseende.

Trin 2

Tekstfelt. I dette felt skal du indtaste en indskrift, der vises på den fremtidige knap. Her kan du vælge en skrifttype, effekter til den (fed, understregning osv.), Størrelse, farve. Du kan også lave tekst med bogstavskygge eller ingen skygge. Og endelig kan vi vælge det format, hvor vores knap med teksten skal gemmes. Bedre at bruge.

Trin 3

Gå videre til en anden del af redigeringsskærmen, hvor du visuelt kan designe knappen. Den første ting, vi skal gøre, er at definere formen på knappen (cirkel, firkant, rektangel osv.).

Trin 4

Vælg derefter streg til vores knap. Mulighed to: slagtilfælde er slået fra og til. Vælg den anden mulighed, indstil størrelsen og farven på rammen.

Trin 5

Vælg skyggen til knappen. Igen kan du enten slukke den eller tænde den ved at indstille farven på skyggen og dens afstand fra knappen.

Trin 6

Knapstørrelse. Det kan være fast og ikke-fast. I det andet tilfælde vælger vi selv bredden, længden på knappen, afstanden fra enderne af teksten til knappens kanter.

Trin 7

Efter alle handlinger for at ændre udseendet af teksten og knappen, kan du gemme den færdige knap på din computer ved at vælge det ønskede format og billednavn.

Anbefalede: