Sådan Tilbringer Du Et Nytårs Tema

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilbringer Du Et Nytårs Tema
Sådan Tilbringer Du Et Nytårs Tema

Video: Sådan Tilbringer Du Et Nytårs Tema

Video: Sådan Tilbringer Du Et Nytårs Tema
Video: New Year's Eve In Horsens, Denmark 2019 #fireworks #fyrværkeri #nytårsaften #Newyearseve 2024, Kan
Anonim

Se det gamle ud og fejr nytår med et juletræ, mandariner, Olivier og en adresse fra præsidenten? For mange mennesker har dette allerede sat tænderne på kanten. Derfor er temapartier og især nytår med temaer blevet så populære i de senere år.

Sådan tilbringer du et nytårs tema
Sådan tilbringer du et nytårs tema

På trods af det tilstrækkelige antal nytårsattributter forsøger folk at sprede denne ferie. Nogle afholder en fest i japansk eller hawaiisk stil på nytår, andre tager på tur, og stadig andre fejrer slet ikke.

Der bør lægges særlig vægt på nytårsfester. Nu kan temaet for et nytårsfest være hvad som helst - en historie fra et eventyr, en historisk begivenhed eller legende, nytår i andre lande i verden osv. Og hvad skal der gøres for at tilbringe et tematisk nytår?

Forberedende arbejde

Først skal du vælge et tema til ferien og begynde at indsamle oplysninger. Du har brug for tid til at tænke igennem alt til mindste detalje samt advare gæster om det usædvanlige ved det nye år. Gæster skal ringe og fortælle om deres intentioner omkring 1, 5-2 uger før nytår. Dette skyldes, at hver inviterede skal vælge et outfit, sko, tænke over tilbehør osv. Hvis din ferie finder sted i henhold til et bestemt scenario, og du har brug for flere assistenter, skal du også på forhånd vælge personer, der er enige om at deltage i iscenesættelsen, udviklingen og implementeringen af scenariet for det tematiske nytår. Ellers kan sådan tankeløshed mørke ferien.

Scenarie: hvad du har brug for at vide

Du kan selv skrive et script til det tematiske nytår, eller du kan finde den ideelle mulighed på Internettet. Hvis du vil planlægge alt selv, har du brug for meget mere tid. I nytårets tema-scenarie skal der være spil, gåder, konkurrencer, der vælges i overensstemmelse med gæsternes alder og hobbyer. Ellers keder gæsterne sig.

Festbord til tematisk nytårsfest

Hvis alt på din fest er afsat til et tema, bliver du også nødt til at vælge de rigtige snacks. For eksempel vil det russiske køkken se dårligt ud på et østligt nytårsfest, og sushi vil være malplaceret ved nytår i italiensk stil osv. Derfor bliver du nødt til at tænke over retterne på festbordet alene eller sammen med enhver gæst.

Hvis der slet ikke er tid

Hvis du har meget kort tid, er det bedst at kontakte et feriebureau. Selvfølgelig vil priserne være meget højere på nytårsaften end andre dage, men det er specialisterne, der vil være i stand til at gøre alt for besværet med at organisere og forberede ferien i en tematisk stil.

Anbefalede: