Hvordan Var Madonnas Koncert I Skt. Petersborg

Hvordan Var Madonnas Koncert I Skt. Petersborg
Hvordan Var Madonnas Koncert I Skt. Petersborg

Video: Hvordan Var Madonnas Koncert I Skt. Petersborg

Video: Hvordan Var Madonnas Koncert I Skt. Petersborg
Video: Dimash - Opinion og reaktion fra en ukrainsk kvinde efter en koncert / Kiev, Arnau 2020 [SUB] 2024, Kan
Anonim

Madonna gennemfører en verdensturné kaldet MDNA. Dette er den niende turné for den berømte sanger, de startede den 31. maj 2012 i Israel. Madonna holder 76 koncerter rundt om i verden. Hun har stadig titlen som den mest succesrige kunstner på turné. Kultpopdivaen omgåede ikke hendes opmærksomhed og Rusland.

Hvordan var Madonnas koncert i Skt. Petersborg
Hvordan var Madonnas koncert i Skt. Petersborg

Madonna holdt den anden koncert som en del af MDNA-turnéen i Rusland i Skt. Petersborg den 9. august 2012. Sangeren tog scenen omkring kl. 22:30 og forsinkede i en time. For publikum kom dette ikke som en stor overraskelse, da der var en lignende pause før forestillingen i Moskva. På trods af at det tog så lang tid at vente på starten af koncerten, hilste publikum entusiastisk popdivaen.

Madonnas optræden i Rusland var ikke uden et antal skandaler. Tilbage i Moskva brændte Unionen af ortodokse bannere et portræt af en verdensstjerne til støtte for pigerne fra Pussy Riot. Straks i Skt. Petersborg begyndte forskellige protester mod sangerens optræden i byen og generelt mod hendes tilstedeværelse i Rusland.

Billetter til Madonnas koncert har en indskrift, at det anbefales at se showet for folk, der har fyldt 18 år. Popdivaen bad under sin optræden i Skt. Petersborg alle tilskuere og beboere i Rusland om at være mere tolerante over for mennesker med ikke-traditionel seksuel orientering. Den næste dag sagde repræsentanter for nogle offentlige organisationer i Skt. Petersborg, at Madonna overtrådte loven, der forbyder fremme af homoseksuelle forhold mellem børn. Arrangørerne af showet svarede, at der ifølge anbefalingerne ikke skulle være mindreårige seere på billetter til showet.

I sin erklæring udtrykte sangerinden kun sit synspunkt og skitserede sin holdning, som ikke ødelagde hendes smukke og lyse ydeevne. Publikum var enige om, at indtil videre ingen kan sammenligne med Madonna med hensyn til showets kvalitet og variation. Popdivas koncerter har altid været provokerende, og denne turné var ingen undtagelse.

Sangen Girl Gone Wild åbnede showet. Sangeren, omgivet af medlemmer af hendes dansegruppe klædt som munke, skyder symbolsk på skærmen med billedet af templet, der er knust i tusinder af fragmenter. Gruppen kastede derefter deres kapper af, og Madonna sluttede sig til dem i dansen.

Våbentemaet fortsatte i næste nummer. Popdivaen "skød" danseparteren fra en revolver og udførte sangen med samme navn, Revolver. Al den fortryllende handling flød glat ind i Paradise-hotellet, hvor sangerinden drak whisky og forsvarede sig fra skurkerne til lyden af Gang Bang-kompositionen.

I den næste del af showet blev Madonna et offer for de gamle tilbedere, der ønskede at ofre hende. Popdivaen imponerede publikum med sin storslåede form, fitness, fleksibilitet, styrke og vidunder ved akrobatik. Hun klatrede hurtigt rebene og flygtede fra de grusomme hedninger. På dette tidspunkt lød hendes super-hits Hung Up og Papa Don't Preach.

Madonna skiftede tøj flere gange og viste sig for offentligheden i forskellige billeder. Sort latex jumpsuit, perky rød og hvid majorette uniform, elegant kjole og andre fantastiske kostumer skitserede smukt figuren af sangeren.

Den nye komposition Give Me All Your Luvin 'præsenteres som en fortryllende parade. En anden sang - Open Your Heart - fremføres sammen med trioen af franske percussionmusikere Kalakan. I Madonnas show blev publikum forbløffet over alt - fantastisk i kompleksiteten af kulisser, kostumer, lyd, belysning og selvfølgelig popdivaen selv.

Anbefalede: