Hvorfor Spiser En Person Ikke Ved Festbordet

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Spiser En Person Ikke Ved Festbordet
Hvorfor Spiser En Person Ikke Ved Festbordet

Video: Hvorfor Spiser En Person Ikke Ved Festbordet

Video: Hvorfor Spiser En Person Ikke Ved Festbordet
Video: El video más hermoso sobre Halil İbrahim Ceyhan y Sıla Türkoğlu. lo oirás por primera vez! 2024, April
Anonim

Det er almindeligt at fejre enhver helligdag med en fest. Husets ejere forbereder et smukt festbord med et bredt udvalg af lækre salater, varme retter og snacks og afventer ankomsten af gæsterne.

Hvorfor spiser en person ikke ved festbordet
Hvorfor spiser en person ikke ved festbordet

Hvorfor spiser gæsterne ikke?

Nogle gange sker det, at værtinden flittigt forberedte sig på gæsternes ankomst, forberedte et stort udvalg af retter, bekymrede for, at der var nok mad til alle, og senere under festen viser det sig, at nogle af gæsterne næsten ikke spiser til fest bord. Naturligvis er værtindens første reaktion åbenbar. Hun kan være forstyrret, tvivl om hendes kulinariske evner. Det er ikke overraskende, at en venlig pige forsøger at fodre gæsterne og bekymre sig, hvis de efterlader en række salater og varme retter intakte.

Først og fremmest, vær ikke ked af det. Du skal selv klart forstå, at du har gjort alt for at møde gæster, og nogle gange afhænger grundene til, at de ikke spiser med appetit overhovedet ikke af dine kulinariske evner.

Årsager til, at gæster nægter at spise

Hovedårsagen til, at en af gæsterne ikke spiser de retter, du har kogt, kan være, at de ikke har det godt. Måske blev han forgiftet kort før invitationen til at besøge og prøver nu at holde sig til en diæt.

Det kan også ske, at fede retter, der ligger på dit bord, er kontraindiceret for din gæst ved lægens recept.

Gæsterne spiser muligvis ikke, fordi han faste. I vores tid genopliver kristne traditioner, og flere og flere ortodokse troende forsøger at holde fasten i den periode, som kirken angiver.

Det er svært at spise alt på én gang. Nogle gange sker det også, at en person ikke havde mulighed for at spise normalt hele dagen, ventede på en fest, men efter et par skeer følte han, at han var mæt. Faktum er, at det er vanskeligt for en følsom mave at fordøje en stor mængde tung mad natten over.

Plus, gæsterne prøver sandsynligvis at få plads til fødselsdagskagen.

Anbefalinger til værtinder

Tving ikke folk, som du tror ikke spiser nok til at spise mere, og tilføj nye salater til deres tallerken. Hver person selv føler, hvor meget mad han har brug for for at få nok.

Hvis du ved, at der vil være mennesker på en særlig diæt blandt gæsterne, så prøv at tilberede et par retter, som de sikkert kan spise.

Forsøg også at overvinde på festbordet ikke fede fødevarer, der er svære at fordøje, men friske grøntsager, urter og frugter.

Den eneste subjektive grund til, at en gæst ikke spiser ved festbordet, kan være hans generthed. Hvis en person opfordres til at besøge for første gang, skal værtinden være særlig opmærksom på ham og sørge for, at han ikke forbliver sulten i løbet af ferien.

For at den festlige aften skal være sjov og vellykket, skal du forberede ikke kun et bord, men også interessante spil, der underholder dine gæster.

Anbefalede: