Hvad Skal Der Være På Nytårsbordet I

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Der Være På Nytårsbordet I
Hvad Skal Der Være På Nytårsbordet I

Video: Hvad Skal Der Være På Nytårsbordet I

Video: Hvad Skal Der Være På Nytårsbordet I
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Det menes, at hele året var ledsaget af held og lykke i erhvervslivet, er det nødvendigt at fejre nytår i en bestemt ramme i et bestemt outfit, og det er bydende nødvendigt kun at spise de retter, der ville blive "godkendt" af protektoren til året igennem hele ferien. Da 2019 er året for det gule jordgris, er det nødvendigt at dække bordet med enkle, men varierede retter. Det er bedre at afvise eksotiske retter.

Hvad skal der være på nytårsbordet i 2019
Hvad skal der være på nytårsbordet i 2019

Hvad skal der være på nytårsbordet i 2019

Som du ved, er en gris et altædende dyr, så der er ingen strenge begrænsninger for borddækning, og mange retter kan tilberedes til nytår 2019 med undtagelse af dem i opskriften, som svinekød findes. Det vil sige, klassiske salater som "Olivier", "Mimosa" (med dåse mad) eller sild "under en pels" er velegnede såvel som bagt and, kylling eller gås med kartofler eller æbler, bare stuvede kartofler osv.

Du kan supplere nytårsmenuen med lette salater med fisk og skaldyr, aspisk fisk eller ovnbagte fiskesteaks.

Grøntsags-, frugt- og ostesnit på festbordet 2019 er også velkomne, men det er bedre at nægte svinekødspølser eller svinekød til fordel for originale kanapeer eller sandwich.

Hvis du ønsker at tiltrække held og lykke i det nye år, skal bordets hovedret laves med en skål, der indeholder hirse gryn. Selvfølgelig er det unødvendigt at servere bordet med grød, fordi hirse kan bruges til at lave en ganske festlig salat, som alle familiemedlemmer vil sætte pris på.

Sådan laver du en salat med hirse til nytår 2019

Ingredienser:

  • 1/3 kop hirse;
  • 100 gram kyllingefilet;
  • 100 gram ost;
  • et stort æble (sødt og surt);
  • en halv citron;
  • to spiseskefulde honning;
  • ½ kop creme fraiche;
  • to spiseskefulde vegetabilsk olie;
  • salt efter smag.

Trin-for-trin madlavningsopskrift:

Kog fileter og hirse i forskellige beholdere i saltet vand, afkøle maden. Skræl æblet, skær det i terninger og steg det ved høj varme i olie i et minut, tilsæt derefter honning til æblerne og lad det simre i et par minutter. Afkøles frugten.

Bland creme fraiche med citronsaft, salt. Skær fileten i terninger. Riv osten på et groft rivejern.

Saml salaten i lag (fileter, æbler, hirse, ost) og belæg hvert lag med den tilberedte dressing. Pynt med dildkviste eller persilleblade inden servering.

Anbefalede: