Hvad Skal Være Nytårsbordet

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Være Nytårsbordet
Hvad Skal Være Nytårsbordet

Video: Hvad Skal Være Nytårsbordet

Video: Hvad Skal Være Nytårsbordet
Video: FORBEREDELSER TIL NYTÅRSAFTEN VLOG 2024, April
Anonim

Nytår kommer. Hestens år erstattes af året for Blue Wood Goat. Ifølge den østlige kalender skal du gøre dig fortrolig med de tegn, der er karakteristiske for symbolet på nytår 2015, før du begynder at tænke over den festlige menu og dekorere bordet.

Hvad skal være nytårsbordet 2015
Hvad skal være nytårsbordet 2015

Sådan dekorerer du et bord til nytår 2015

Så festbordet skal være dekoreret korrekt for ikke at fornærme geden - det kommende års protektor. Det første skridt er at tage hensyn til naturligheden af de materialer, som du vil dekorere bordet med. Vælg f.eks. En linnedug, servietter og håndklæder. Derudover tilrådes det at bruge forskellige træprodukter - salatskåle, vaser osv.

På festbordet i 2015 skulle grønne og blå farver sejre. Sørg for at supplere bordet med dekorative lys (deres form spiller ikke en særlig rolle) - de vil skabe en festlig atmosfære.

Produkter til nytårsbordet

Geden er en planteædende plante. Derfor skal der være nok forskellige greener og grøntsager på bordet. En af retterne kan dekoreres i form af en ged - dette vil være meget symbolsk. For at gøre dette er det nok at danne omridset af en ged eller et lam fra enhver færdiglavet salat på en smuk stor skål. Sæt separat et stort fad med alle mulige urter. Almindelige sommersalater fra friske grøntsager, krydret med vegetabilsk eller olivenolie, kommer meget godt med.

Nytårsmenuen 2015 skal også omfatte mejeriprodukter, opskrifter med hytteost, creme fraiche, ost. En ostetallerken ville være passende, og fra en sød kan du servere den klassiske flerlags Tiramisu.

Sådan bruger du hestens år

Vi skal smukke det udgående år smukt og takke symbolet for 2014 - hesten. For at gøre dette kan du tilberede noget fra havre - hestens yndlingsret. En skål lavet af havregryn er imidlertid også velegnet.

Heste er meget glad for æbler, så hvorfor ikke lave en lækker æbletærte til nytårsbordet? Du kan også lave bagte æbler med honning og kanel - smagen bliver uovervindelig! Hesten vil være tilfreds og vil give tøjlerne til årets nye symbol.

Anbefalede: