Sådan Dækkes Bordet Til Et Bryllup

Indholdsfortegnelse:

Sådan Dækkes Bordet Til Et Bryllup
Sådan Dækkes Bordet Til Et Bryllup

Video: Sådan Dækkes Bordet Til Et Bryllup

Video: Sådan Dækkes Bordet Til Et Bryllup
Video: Sådan dækker du et smukt bord - by Ditte Julie 2024, Kan
Anonim

Subtiliteterne ved bryllupsdækningen ændrer sig konstant under indflydelse af en eller anden tradition. Men et tegn forbliver uændret: de unges fremtidige lykke afhænger af, om bryllupsfestens sted er rigt dækket. Hvordan rengøres bordet så højtideligt og smukt som muligt?

Sådan dækkes bordet til et bryllup
Sådan dækkes bordet til et bryllup

Instruktioner

Trin 1

Borddekoration begynder med dugen. Den bedste mulighed er en hvid linnedug med et simpelt mønster. Du kan vælge et solidfarvet materiale, der matcher farven på tjenesten. Brug ikke for lyse prangende nuancer, da gæsterne bruger mere end en time ved bordet, og for farverig baggrund trækker synet. Dugen skal hænge fra bordet ca. 15-25 cm. Midt på bordet skal du strække to farvede bånd, placere vaser med hvide blomster på dem. Placer et bryllupsbrød midt på bordet.

Trin 2

Hvis du planlægger at invitere et stort antal gæster, skal du oprette navnekort og placere dem på bordet. Så det bliver lettere for folk at beslutte, og der vil ikke være nogen spørgsmål om, hvor de skal sidde.

Trin 3

Anbring en buket foran de unge. Alle andre blomsterarrangementer skal placeres diagonalt, så de ikke tilslører hinanden. Nogle gange, ifølge traditionen, foran de nygifte placeres der 2 flasker champagne bundet sammen med et rødt bånd. Det symboliserer et lykkeligt og sjovt liv sammen. Du kan også dekorere stedene for de unge med blomsterarrangementer eller balloner.

Trin 4

Arranger retter til hver gæst. Start med en serveringsplade af porcelæn, der fungerer som et stativ under måltidet. Læg en snack eller suppeskål på den (afhængigt af menuen). Placer en tærteplade på siden og læg en krøllet foldet serviet på den. Opvasken skal være hvid, og bestiket skal helst være lavet af poleret sølvtøj. Generelt skal de dominerende farver i borddekorationen være i harmoni med brudens påklædning: hvid, gylden, gul.

Trin 5

Arranger bestiket korrekt: en bordkniv på højre side af pladen, en fiskekniv til højre for bordkniven, derefter en spiseskefuld til højre for fiskekniven, en bordgaffel til venstre for den lave plade, derefter en fiskegaffel til venstre for middagsgaflen og til sidst en dessert mellem den lave plade og krystal.

Trin 6

Hvert apparat skal have et glas til vand (juice eller anden drink), et glas til rødvin, et glas til hvid og et glas til champagne.

Anbefalede: