Sådan Lykønskes Usædvanligt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lykønskes Usædvanligt
Sådan Lykønskes Usædvanligt

Video: Sådan Lykønskes Usædvanligt

Video: Sådan Lykønskes Usædvanligt
Video: En overraskelseskuvert til lykønskninger lavet af papir - Det er let at gøre 2024, Marts
Anonim

At lykønske din kære, medarbejder eller chef med en fødselsdag eller en professionel dato er ikke nødvendigvis kedeligt og velkendt. Dette kan gøres uden for boksen, for til dette er der mange interessante muligheder.

Sådan lykønskes usædvanligt
Sådan lykønskes usædvanligt

Instruktioner

Trin 1

Levering og præsentation af en buket blomster

I en specialiseret salon til begivenhedens helt vil der blive bestilt en buket af forskellige blomster. På din anmodning kan disse være roser, tulipaner, krysantemum, liljer eller andre blomster. Festlig emballage og levering er ofte gratis.

Trin 2

Tillykke fra kunstnerne

Usædvanligt vil kunstnere hjælpe dig med at lykønske din elskede på forskellige måder, som også vil give ham en forberedt gave. Afhængigt af hvornår tillykke er planlagt, fra skuespilleren selv, der vil lykønske, fra agenturet, der leverer tjenesten, starter udgifterne til tjenesten fra ca. 1000 rubler og begrænses til tre eller fire tusind.

Trin 3

At skrive et digt

I agenturet kan de i henhold til din ordre og under hensyntagen til alle dine ønsker også skrive ethvert digt. Det koster dig ikke mindre end halvandet tusind rubler.

Trin 4

Tillykke med fyrværkeri

Er fyrværkeri ikke en behagelig overraskelse?

Skriv navnet på fødselsdagspersonen på himlen, og den blinker fra 30 sekunder til et minut. Professionelle hjælper dig også med at oprette en spektakulær fyrværkeripalet. At skrive et brev koster fra tusind rubler til to og et halvt.

Anbefalede: