Hvordan Afholdes Forfatningsdagen For Republikken Kasakhstan?

Hvordan Afholdes Forfatningsdagen For Republikken Kasakhstan?
Hvordan Afholdes Forfatningsdagen For Republikken Kasakhstan?

Video: Hvordan Afholdes Forfatningsdagen For Republikken Kasakhstan?

Video: Hvordan Afholdes Forfatningsdagen For Republikken Kasakhstan?
Video: Горный Алтай. В заповедном Аргуте (фильм Ивана Усанова). Снежный барс. Заповедный спецназ. Сибирь. 2024, April
Anonim

Den 30. august fejrer Kasakhstan forfatningsdagen - en af de vigtigste helligdage. Det var på denne dag i 1995, at landets grundlæggende lov blev vedtaget ved en national folkeafstemning.

Hvordan afholdes forfatningsdagen for Republikken Kasakhstan?
Hvordan afholdes forfatningsdagen for Republikken Kasakhstan?

Forfatningen for Republikken Kasakhstan godkendte nye principper for opbygning af staten, der blev nedfældet garantier for gennemførelsen af grundlæggende menneskerettigheder og borgerlige rettigheder. Ifølge statsoverhovedet Nursultan Nazarbayev er forfatningen af landet grundlaget for frihed, fordi det gav befolkningen i republikken det vigtigste - retten til at vælge. Landets hovedlov afspejler folks vilje og konsoliderer vigtige demokratiske værdier. Et vigtigt træk ved dette dokument er, at det på den ene side fungerer som den grundlæggende lov for staten og på den anden side for samfundet.

Efter tradition fejrer kasakhstanere forfatningsdagen i stor skala. En af de vigtigste begivenheder ved de festlige begivenheder vil være en militærparade i Astana. Det bliver et smukt og imponerende syn. På hovedtorvet nær mindekomplekset "Kasakhiske land" ("Kasakhiske Eli") vil repræsentanter for alle republikkens tropper demonstrere deres magt og styrke. Tusinder af soldater marcherer langs hovedgaderne i hovedstaden i ordnet march, militært udstyr vil passere i lige kolonner. Flere dusin fly og helikoptere vil cirkulere på himlen. Live-udsendelsen af hovedstadens parade arrangeres i alle større byer i republikken.

Kasakhstan er det eneste land, hvor en parade af tropper finder sted på forfatningsdagen. Som præsidenten for landet Nursultan Nazarbayev bemærkede, “Dette er vores unikke tradition. Det viser statens magt og vores fredelige resultater, samfundets enhed og samhørighed."

De festlige begivenheder finder sted ikke kun i Astana. I alle byer i Kasakhstan arrangeres højtidelige møder, fora og konferencer, festlige koncerter og folkefestivaler. Forskellige festivaler og konkurrencer i nationale og anvendte sportsgrene vil gøre ferien lysere. Feriens sidste attribut er fyrværkeri.

Anbefalede: