Sådan Dekorerer Du Et Nytårsbord Med Servietter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Dekorerer Du Et Nytårsbord Med Servietter
Sådan Dekorerer Du Et Nytårsbord Med Servietter

Video: Sådan Dekorerer Du Et Nytårsbord Med Servietter

Video: Sådan Dekorerer Du Et Nytårsbord Med Servietter
Video: 12 Fancy Napkin Folds - Easy Napkin Folding Tutorials - Year in Review - Episode 13 2024, April
Anonim

Nytårsbordet skal ikke kun være velsmagende og rigeligt, men også smukt. Derfor er du nødt til at tage sig af alle de små ting, fordi de kan give tonen til en festlig middag. Prøv at dekorere bordet med servietter. Selvom du ikke bruger dem i det almindelige liv, er det værd at gøre en undtagelse til ferien.

Sådan dekorerer du et nytårsbord med servietter
Sådan dekorerer du et nytårsbord med servietter

Instruktioner

Trin 1

Når du tænker på bordets design, skal du tage højde for farven på dugen og tallerkenen, den flerfarvede tallerkener og flasker. Gør ikke bordet for farverigt. Vælg almindelige tekstiler, striber og blomster - et tegn på en daglig frokost, de er ikke klædt nok til en ferie. Det er bedst at købe linnedservietter - de er praktiske, holdbare, rynker ikke og ser meget stilfulde ud. Hvis der ikke er nogen passende servietter i butikkerne, skal du sy dem selv.

Trin 2

Vælg en farve til dine servietter. På bordet serveret med hvide retter ser røde, blå, grønne nuancer meget elegante ud. Har du et smukt sæt med blomster? Vælg servietter, der passer til mønstrene - pink, beige, creme eller guld. På lyse plader vil servietter i harmoniske farver se spektakulære ud. Blå linned er smukt kombineret med blå fade, lysegul er velegnet til orange. Hvis bordet er dekoreret med en sammensætning af blomster og grangrene, skal du vælge servietter, der passer til, og skabe et enkelt ensemble. Klassiske snehvide servietter er altid smukke. Til en formel middag kan de stives og foldes i en simpel kegle.

Trin 3

På en festlig nytårsaften kan servietter dekoreres med ekstra indretning. Rul dem op og binde dem med et lyst silkebånd bundet med en bue. Eller prøv nogle sjove servietringe lavet af babyhårbånd. Vælg elastikker i nytårsstil med figurer af snemænd, julekugler, snefnug. Sådanne ringe bliver små feriesouvenirs for gæsterne.

Trin 4

Prøv servietfoldning. En af de enkleste og mest effektive er blæseren. Saml lærredet med et jævnt harmonika langs den delte tråd. Fold harmonikaen i halvdelen og klem folden tæt sammen, og fastgør den. Placer serviet forsigtigt på snackpladen, og blæs det forsigtigt ud.

Trin 5

En anden enkel mulighed er en servietkegle. Fold lærredet i fire og stryg det. Spred serviet på en plan overflade og fold det ud, så det foldes i to. Tag kanterne af stoffet, og træk dem indad for at danne en skrå kegle. Placer den resulterende form på en tallerken og pynt den med en flok grangrene og små sprayroser.

Anbefalede: