Hvordan Man Laver Et Gnomeskæg

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Gnomeskæg
Hvordan Man Laver Et Gnomeskæg

Video: Hvordan Man Laver Et Gnomeskæg

Video: Hvordan Man Laver Et Gnomeskæg
Video: Hjemmelavet Vaniljeis - Opskrift På Den Bedste Vaniljeis 2024, April
Anonim

Et skæg er en vigtig del af en kabouters kostume. Nogle gange laver de selvfølgelig en dragt uden skæg, men så ligner kabouteren ikke sig selv. Skæget giver fuldstændighed til hans image. Et skæg kan fremstilles på forskellige måder, men det ser mest interessant ud, hvis det er bundet med en frynser.

Hvordan man laver et gnomeskæg
Hvordan man laver et gnomeskæg

Er det nødvendigt

  • Gnome skæg
  • et nøgle af hvidt, rødt eller sort syntetisk garn
  • krog nummer 2
  • elastisk eller fletning

Instruktioner

Trin 1

Start med at strikke skæg ovenfra. For at gøre dette skal du måle barnets ansigt og binde en kæde af luftløkker med den ønskede længde. Vend arbejdet, tag et stykke fletning og strik den næste række med enkeltmasker, fastgør fletningen til strikket. For at gøre dette, når du strikker, læg fletningen på stolperne i den foregående række. Vend arbejdet ved at binde til slutningen af rækken.

Trin 2

Strik i kolonner flere rækker uden at tilføje eller trække løkker. Det hele afhænger af hvilken form og længde af skæg du vælger. Hvis skæget er kort og bredt, vil 15-20 rækker være nok. Derefter skal du begynde at mindske sløjferne, bare uden at binde 5-7 kolonner i hver række. Hvis skæget er langt og smalt, skal du trække løkkerne som følger efter strikning af 25-30 rækker. Fra begyndelsen af rækken strikkes der 2 stangmasker, derefter 2 masker sammen, og så strikkes der til slutningen af rækken. Sænk løkkerne, indtil der er 5 masker tilbage.

Trin 3

Start med at strikke frynsen fra bunden. Strik 1 løkke i hver kolonne. Strik lige rækker med halvkolonner. Anbring forsigtigt løkkerne i den næste række på løkkerne på den forrige. På denne måde strikkes der indtil hvor skæg møder fletningen. Efter at have strikket den sidste række, skal du bryde tråden, stramme knuden og tråden mellem stolperne.

Anbefalede: