Hvornår Er året For Grisen Eastern 2019?

Hvornår Er året For Grisen Eastern 2019?
Hvornår Er året For Grisen Eastern 2019?

Video: Hvornår Er året For Grisen Eastern 2019?

Video: Hvornår Er året For Grisen Eastern 2019?
Video: Minecraft Live 2021 2024, Kan
Anonim

En gris er et venligt og åbent dyr, der er i stand til at finde et fælles sprog med absolut alle. Alle hilste på grisens år med glæde og munterhed, men ifølge den østlige kalender er grisens år endnu ikke ankommet.

Grisens østlige år
Grisens østlige år

Hvert kommende år kommer til vores hus med sin protektor. I 2019 bliver vi beskyttet af det gule jordgris. Grisen har flere kosmiske elementer: træ, ild, jord, metal og vand. I år mødtes vi med jorden. Ifølge legenden vil dette dyr ikke være i stand til at fornærme nogen, men tværtimod vil stå op for at beskytte de fornærmede og de svage. Grisen er ikke i stand til beskidte tricks, den har en meget venlig karakter og en yderst positiv holdning. Derfor tror mange på, at det kommer

det er grisen, der lukker cyklen på tolv dyr, så hun har samlet alle deres positive kvaliteter. Tro ikke, at grisen er snavset og uren; tværtimod er grisen det mest ambitiøse dyr. Du skal møde hende med et bord fyldt med forskellige retter og i nyt smukt tøj.

Imidlertid adskiller det europæiske nytårsfest sig fra den østlige kalender med mere end en måned. Så fuldt ud

Dette år betragtes som det mest frugtbare med hensyn til penge, fordi det ikke er for ingenting, at sparegriser fremstilles i form af svin. Imidlertid falder velstanden ikke i hænderne, du skal arbejde. Grisen favoriserer ikke dovne mennesker, men nedlader kun dem, der har arbejdet hårdt hele året.

Hvis nogen mener, at han ikke har mødt en gæst - et fåresyge - i henhold til alle reglerne, er det ikke for sent at ændre alt, for det er på dette tidspunkt ifølge den østlige kalender, at det helt vil tage sin plads i cyklussen.

Anbefalede: